Uşak TV

UŞAKLILAR VAKFI 2015 ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

Gurbetteki Uşaklılar

UŞAKLILAR VAKFI 2015 ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

Merkezi İstanbul’da bulunan Uşaklılar Vakfı’nın 2015 yılı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Ocak ayı kahvaltısı 18.01.2015 tarih Pazar sabahı Tarabya Vilayetler Evi’nde düzenlendi.

120 kişinin katıldığı kahvaltıya katılanlar arasında; Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, Beykent Üniversitesi Rektörü Mehmet Emin Karahan, emekli vali yardımcısı Aydın Alper, İSKİ eski genel müdürü Prof.Dr. Ahmet Demir, Prof. Dr. Servet Karahan, Prof. Dr. Kadir Tahta, Op. Dr. Hatice Karahan, Dr. Azmi Yılancıoğlu,Emniyet Müdürü Aytekin Sevindik, eski vakıf başkanları Cahit Karahan ve Kamil Çelik ile Tarhana Baba Mustafa Yeldanlı bulunmaktaydı.

Sabah saat 9.30’da başlayan kahvaltının ilerleyen bölümlerinde vakıf başkanı Rahmi Ekiz bir konuşma yaparak yeni dönem vakıf faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Konuşmanın ardından vakfa maddi ve manevi destekleri bulunan Uşaklılara birer teşekkür belgesi verildi.

Kahvaltının son bölümünde söz alan Prof.Dr. M.Emin Karahan, Servet Karahan, Ahmet Demir ve Kadir Tahta birer konuşma yaparak vakıf ve Uşak konularında duygu ve düşüncelerini anlattılar. Kahvaltıya misafir olarak katılan eski Karahallı Kaymakamı/ Kütahya Valisi Şerif Yılmaz salondaki tanıdığı Uşaklılarla sohbet ederek eski günlerinden yadetti.

Son derece güzel ve keyifli geçen kahvaltının sonlarında katılımcılar birbirleriyle sohbet ederek memleket hasreti giderdiler.

Haber Foto: Mehmet Çolak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.