Uşak TV

Uşaklılar Vakfı 2015-2016’nın İlk Burslarını Teslim Etti

Gurbetteki Uşaklılar

Uşaklılar Vakfının 2015-2016 Eğitim öğretim yılının ilk öğrenci toplantısı Uşaklılar Eğitim Kültür Vakfının Turgut Özal Cad. No.75 Renk Aprt.Kat.5 da.9 FINDIKZADE-İstanbul adresindeki Vakıf merkezinde yapıldı.

Uşaklılar Vakfından burs almaya hak kazanan 60 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen toplantı 28 Kasım 2015 Cumartesi Saat 11:00 da kahvaltı ile başladı. Kahvaltı sonrası Vakıf Başkanı B. Rahmi Ekiz öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada yeni dönemin hayırlı olmasını diledi.” Bu yıl Üniversiteyi yeni kazanan öğrencileri kutladı. Vakfa olan ilginin artarak sürmesi gerektiğini yineleyerek, birçok başarılı öğrencimize burs veremiyoruz bu durum bizi oldukça üzmektedir” dedi. Uşaklı İşadamlarının vakfa sahip çıkması ve bu başarılı öğrencilere burs verilmesi gerektiğini beyan etti.

B. Rahmi Ekiz; “Öğrencilerden Uşak’ tan bir tane dahi burs alamayan vakfın tanıtılması talep ederek, memleketimizde Uşaklılar Vakfı’nın yaptığı hizmetleri anlatın, anlatın ki İmkânı kısıtlı öğrencilerimize verdiğim burs adeti ve rakamı yükselsin öğrencilerimiz mutlu olsun” dedi. Ekiz, Bugüne kadar vakfa Burs yardımı yapan tüm işadamlarına ve hemşerilerimize teşekkür etti.

Toplantın son bölümünde Öğrencilerin kendilerini tanıtıp istek ve dileklerini vakıf yönetimine ilettiler. Burs ödemelerini aldıktan sonra Aralık ayındaki burs toplantısında görüşme dileğiyle toplantı sona erdi.

Bu güzel hizmeti yıllardır sürdüren Uşaklılar Eğitim Kültür Vakfı yönetimine ve vakfa destek veren herkese teşekkür ediyoruz.








 






Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.