Uşak TV

UŞAK GENÇLİK MERKEZİ ANKARA’DA GENÇLİK HAFTASI KUTLAMALARINA KATILDI

Gurbetteki Uşaklılar

UŞAK GENÇLİK MERKEZİ ANKARA’DA GENÇLİK HAFTASI KUTLAMALARINA KATILDI

Gençlik Haftası Başkent Kutlamaları kapsamında Ankara’da düzenlenen Dünya Kültürleri ve Gençlerin Büyük Buluşması-3, 15-21 Mayıs 2010 tarihleri arasında gerçekleşmiştir.80 farklı ülke ve 81 ilin katıldığı büyük buluşmada yeni dostluklar kuruldu, farklı kültürler kaynaştı. Bunun yanı sıra, eğlenceli ve yararlı etkinlikler sergilendi. Ülkeler kendi kültürlerini, iller kendi yörelerine ait değerleri tanıttı. 150 tane stant, yöresel halk oyunları, dans gösterileri, konserler, el sanatları atölyeleri ve çeşitli sportif etkinliklerin yanı sıra 16-18 Mayıs tarihlerinde sırasıyla Emre Aydın, Sagopa Kajmer ve Bengü konserleri gerçekleşti.

Genel Müdür Gençlik Hizmetleri Dairesi Başkanı Adnan GÜL’de bu büyük buluşmaya katılarak Gençlik Merkezleri’nin stantlarını gezdi.

Uşak Gençlik Merkezide Uşak’ımızı tanıtmak amaçlı, verilen kurslarda öne çıkan Uşak’ın tarihi evlerinin maketlerini, sır üstü kazıma sanatlarından eserler sergilendi. Yöresel tadımız olan tarhana çorbamızı ziyaretçilere ikram edildi.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.