Uşak TV

TÜRKİYE HOLLANDA ARASINDA TİCARET VE HUKUK KÖPRÜSÜ KURDU

Gurbetteki Uşaklılar

TÜRKİYE HOLLANDA ARASINDA TİCARET VE HUKUK KÖPRÜSÜ KURDU

Merkezi İstanbul’da bulunan Gümüşkapı Hukuk Bürosu sahibi Kütahyalı Avukat Mustafa Demir, Hollanda’nın Rotterdam şehrinde bir şube açarak Türkiye ile Hollanda arasında ticaret ve hukuk köprüsü kurdu.

Gümüşkapı Hukuk Bürosu’nun Hollanda şubesinin açılması ve kurumun tanıtılması amacıyla 27.02.2015 tarih akşamı Hollanda’nın İstanbul Başkonsolosluğu’nda bir kokteyl tertiplendi.

Toplantıya Başkonsolos Robert Schuddeboom, çok sayıda avukat ve iş adamı, İstanbul’da faaliyet gösteren Egeliler Birliği dernek başkanı H.Reşit Öz ile Egeli dernek başkanları katıldılar.

Başkonsolos Schuddeboom ve Avukat Demir’in yaptığı tanıtım konuşmasının ardından desteklerinden dolayı Başkonsolos’a teşekkür edilerek cam işlemeciliği örneği bir hediye verildi. Tanıtım kokteyli yapılan ikramlar eşliğinde davetlilerin sohbetleriyle devam etti.

Avukat Mustafa Demir’in kurduğu ve Hollanda’daki kurumda CEO ve direktör olduğu şirket; hukuk müşavirliği, uluslar arası mahkemelerde avukatlık ve temsil, tarım ve hayvancılık, tekstil ve hammaddeleri, denizcilik ve emlak sektöründe danışmanlık ve aracılık , arabulucuk,hakemlik, mali ve vergi danışmanlığı gibi hizmetler vermektedir.

Haber Foto: Mehmet Çolak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.