Uşak TV

KARAHALLILI GENCER KARDEŞLER İSTANBUL’UN EN BÜYÜK EV KONSPET MAĞAZASINI AÇTI

Gurbetteki Uşaklılar

KARAHALLILI GENCER KARDEŞLER İSTANBUL’UN EN BÜYÜK EV KONSPET MAĞAZASINI AÇTI

1973 yılında Karahallı’dan ticaret amacıyla İstanbul’a gelen baba Lütfi Gencer’in Küçükbakkalköy’de açtığı 100 m2’ lik mütevazi dükkanı bugün 10 bin m2 kapalı alanı olan 7 katlı bir konsept mağazaya dönüştüren oğulları Hüseyin ve Yüksel Gencer’in bu başarısı mağazacılık sektöründe büyük takdir topladı.

Küçük yaşlardan beri babalarıyla birlikte ticaretin içinde olan Hüseyin ve Yüksel Gencer kardeşler 2003 yılında babalarının vefatından sonra üstün gayret ve çalışmalarıyla ticaret hayatına hızla devam ederek küçük mobilya mağazasını yıllar içinde büyüterek bu gün İstanbul’un en büyük ev konsept mağazası haline getirdiler.

Bugün için 10 bin m2 kapalı alanı olan 7 katlı mağaza 30 personeliyle İstikbal ve Arçelik markalı binlerce ürünle müşterilere hizmet veren ve bu özellikleri nedeniyle İstanbul’daki en büyük ev konsept mağazası olan Ataşehir ilçesindeki Gencerler Center’in açılışı 08.05.2010 tarihinde geniş katılım ve gösterişli bir törenle yapıldı.

Yüzlerce davetli ve çok sayıda siyasetçinin hazır bulunduğu açılış töreni sırasında bir konuşma yapan Gencerler Center’in büyük ortağı ve aynı zamanda Karahallılar Vakfı yönetim kurulu üyesi olan Hüseyin Gencer, ticaret hayatındaki gelişmeler ve günümüz mağazacılığı konusunda fikirlerini anlattı. Gencer’in ardından birer konuşma yapan Boydak Grup yönetim kurulu üyesi Yusuf Boydak, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mahmut Dede ,Gencer kardeşlerin başarısı ve Ataşehir ilçesine getirdikleri ticari hareket konusunda duygu ve düşüncelerini açıkladılar.

Konuşmaların ardından Üsküdar Belediye Bşk. Mustafa Kara, Nevşehir Milletvekili Mahmut Dede, Boydak Grup yönetim kurulu üyeleri Yusuf ve Bekir Boydak ile Hüseyin ve Yüksel Gencer kardeşler İstanbul’un en büyük ev konsept mağazasının açılış kurdelesini birlikte kestiler.

Açılış töreni sonrası davetli ve müşteriler mağazayı gezerek yetkililerden bilgi aldılar. Karahallılar Vakfı Başkanı Ahmet Bursalı başta olmak üzere vakıf üyeleri ve Karahallılı hemşerilerimiz açılışı törenine katılarak Gencer Kardeşleri bu önemli günde yalnız bırakmadılar.

Haber ve Foto: Mehmet çolak

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.