Uşak TV

KARAHALLILI GENCER AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Gurbetteki Uşaklılar

KARAHALLILI GENCER AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Gencerler Mobilya ortağı Yüksel ve Aysel Gencer’in kızı Merve Gencer, Iğdırlı genç işadamı Adem Örs ile İstanbul’da evlendi.

Genç çiftin nikah ve düğün töreni 12.04.2015 tarih akşamı Kurtköy- Viaport Crown Plaza Hotel’de yapıldı.

Nikah akdini darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın kıydığı nikah töreninde şahitlikleri; Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, işadamı Yusuf Boydak, Prof. Dr. Osman Can, işadamı İsmail Demirtaş ve Şerif Polat yaptılar. Nikah töreninin ardından AK Parti MKYK üyesi Prof. Dr. Osman Can evlenme cüzdanını geline teslim ederek mutluluklar diledi.

Nikah töreninin ardından sahneye çıkan ünlü sanatçı Alişan söylediği hareketli türkülerle davetlileri coşturdu. Saat 18.30’da kokteyl ile başlayan ve nikah töreniyle devam eden yemekli düğün gece yarısına kadar sürdü.

1100 davetlinin katıldığı son yılların en kalabalık hemşehri düğününe, Karahallılar Vakfı Başkanı Bekir Sağsöz, yönetim kurulu üyeleri Hüseyin Gencer, Mehmet Başaran, Şeref Özyurt ve Osman Kaş, Karahallılar Vakfı eski başkanı Ahmet Bursalı, vakıf üyelerinden Erdoğan Bozoklu, Fahri Gece, Bilal Tekin, Hasan Mican, Veli Kiraz, Mukadder Kuşaksız, Muammer Akçay ve Yüksel Zora, İstanbul’un çeşitli yerlerinden gelen hemşehrilerimiz, İstikbal, Bellona ve Arçelik yetkilileriyle Karahallı’dan gelen tekstilci Nihat Karataş ve ailesi de bulunmaktaydı.

Haber Foto: Mehmet Çolak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.