Uşak TV

KARAHALLILAR VAKFI OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

Gurbetteki Uşaklılar

KARAHALLILAR VAKFI OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

Bekir Sağsöz Yeniden Başkan Oldu.

Merkezi İstanbul’da bulunan Karahallılar Vakfı’nın iki yılda bir yapılan olağan genel kurulu 09.03.2014 tarih Pazar günü Bayrampaşa ilçesinde bulunan Erk Plaza toplantı salonunda yapıldı.

Vakıf başkanı Bekir Sağsöz’ün açılış konuşmasının ardından divan başkanlığına Altan Özkan, divan üyeliklerine ise Süleyman Karataş ve Öner Bozoklu oy birliğiyle seçildi.

Divan heyetinin seçimi ve saygı duruşunun ardından divan başkanı Altan Özkan genel kurul gündemini açıklayarak üyelere bilgilendirmede bulundu.

Daha sonra söz alan başkan Bekir Sağsöz son iki yıllık dönem vakıf faaliyetlerini anlatarak genel kurul üyelerini bilgilendirdi. Faaliyet raporu ve denetleme raporunun okunmasının ardından yapılan oylamada her iki rapor oy birliğiyle ibra edildi.

Dilek ve temenniler bölümünde söz alan genel kurul üyeleri vakıf faaliyetleri, sigorta şirketi ve burslar konusunda görüşlerini bildirdiler.

Konuşmaların ardından yeni dönemde görev yapacak yönetim kurulu asil ve yedek üyelikleriyle denetleme kurulu üyelerinin seçimi için hazırlanan yeni liste oy birliğiyle kabul edildi.

Yeni dönem yönetim ve denetim kurulu şu isimlerden oluştu.

Yönetim Kurulu: Bekir Sağsöz, Mehmet Başaran, Şeref Özyurt, Hüseyin Gencer, Hüseyin Kuru, Melih Kuyucu, Hakan Kuyucu, Münip Şevke, Osman Kaş, Süleyman Karataş, Fatma Mercan ve Öner Bozoklu

Denetleme Kurulu: Erdoğan Bozoklu ve Özkan Atak

Haber Foto: Mehmet Çolak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.