Uşak TV

İSTANBUL’DAKİ KARAHALLILI GENÇLER EĞLENCEDE BULUŞTU

Gurbetteki Uşaklılar

İSTANBUL’DAKİ KARAHALLILI GENÇLER EĞLENCEDE BULUŞTU

Karahallılar Vakfı bünyesinde faaliyet gösteren Gençlik Komisyonu’nun İstanbul’daki gençler için tertiplediği tanışma-eğlence gecesi başarılı ve keyifli geçti.

Mart ayında yeniden faaliyete geçen Karahallılar Vakfı- Gençlik Komisyonu İstanbul’daki Karahallılı gençleri tanıştırmak ve birlik beraberliği sağlamak amacıyla 27.04.2014 tarih Pazar gecesi Bakırköyspor Tesisleri’nde yemekli bir eğlence gecesi tertipledi.

Gençlik Komisyonu sorumluları Ramazan Kuru, Bülent Taş ve Muhammet Mican’ın öncülük ederek tertiplediği ve İstanbul’ un her iki yakasından gençlerin katıldığı geceye 170 davetli katıldı. Geceye katılanlar arasında Tekirdağ’dan gelen Süleyman Canbaz ve ailesi de bulunmaktaydı.

Bilet fiyatlarının 75 TL olduğu gecede davetlilere; soğuk meze tabağı, ara sıcaklar, salata, ana yemek, meyve tabağı ve içecek servis edildi.

Gençlik gecesine Karahallılar Vakfı Başkanı Bekir Sağsöz, yönetim kurulu üyesi Şeref Özyurt, vakıf üyeleri Mukadder Kuşaksız, Ahmet Kuru ve Emin Gider’de katılmak suretiyle gençlere destek verdiler.

Tanışma ve eğlence gecesi Vakıf Başkanı Bekir Sağsöz’ün yaptığı açılış konuşmasıyla başladı. Ardından söz alan Gençlik Komisyonu Başkanı Ramazan Kuru bir konuşma yaparak Gençlik Komisyonu’nun yeni dönem faaliyetleri konusunda açıklamalarda bulundu.

Konuşmaların ardından sahneye çıkan sanatçılar Hüseyin ve Derya 4 saat boyunca sahnede kalmak suretiyle davetlilere son derece keyifli ve hareketli bir gece geçirttiler.

Eğlencenin yöresel oyunlar bölümünde sahneye çıkan Bülent Taş, Ümit Canbaz, Ertuğrul Özyurt ve Muhammet Şevke birlikte Harmandalı oynadı. Daha sonra Bekir Sağsöz, Enver Sağsöz, Şerif Gürel ve Bülent Taş’tan oluşan ekip Kerimoğlu oynadılar. En son sahneye çıkan Mehmet ve Fatma Kaş kardeşler Çökertme oynayarak seyircilerden büyük alkış topladılar.

Gecenin eğlence bölümünde sahneye çıkan İrem Mican, son derece güzel sesi ve rahat hareketleriyle söylediği iki şarkıyla büyük alkış topladı. Muhammet Mican kızı İrem’in yaz aylarında O Ses Türkiye yarışmasına katılacağı öğrenildi.

Saat 19.30’da başlayan tanışma ve eğlence gecesi saat 24.00’da sona erdi. Organizasyondan memnun kalan ve güzel ve keyifli bir gece geçiren Karahallılı gençler tekrar buluşmak üzere sözleştiler.

Haber Foto: Mehmet Çolak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.