Uşak TV

İSTANBUL’DAKİ KARAHALLILI DİŞ DOKTORUNUN BAŞARISI

Gurbetteki Uşaklılar

İSTANBUL’DAKİ KARAHALLILI DİŞ DOKTORUNUN BAŞARISI

Ağız, Diş, Çene Hastalıkları ve Cerrahisi Uzmanı olarak İstanbul’da uzun yıllardır serbest çalışan Karahallılı Dr.Dt. Ali Ekrem Canbaz, Memorial Hastanesi’nin Diş Merkezi’nin başına geçti.

 

İstanbul’un en büyük hastanelerinden birisi olan Memorial Hastanesi’nin yenilenen Diş Ünitesi, Karahallılı Dr.Dt. Ali Ekrem Canbaz yönetiminde 13 Kasım 2009 tarihinde yapılan bir açılışla hizmete girdi.

Diş Ünitesi’nin açılış töreni öncesinde davetliler onuruna bir kokteyl verildi. Kokteyl sırasında çello konseriyle birlikte Dr. Canbaz’ın eşi ünlü seramik sanatçısı Birsen Canbaz’ın eserlerinden oluşan bir sergi davetlilerce ilgiyle izlendi. Sanatla sağlığın buluştuğu açılış töreni davetliler tarafından ilgiyle takip edildi.

Diş Ünitesinin açılış kurdelesi Dr. Ali Ekrem Canbaz ve hastane yöneticileri tarafından birlikte kesildi. Açılış töreninin ardından yaptığı konuşmada; diş sağlığı ve tedavisinde gelinen son noktayı ve tıbbi gelişmeleri anlatan Dr. Canbaz daha sonra kliniği gezen davetlilere yeni ekipmanlar hakkında bilgi verdi.

 

Haber ve Foto: Mehmet Çolak







Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.