Uşak TV

İSTANBUL’DAKİ EGELİ ÖĞRENCİLER PİKNİKTE BULUŞTULAR

Gurbetteki Uşaklılar

İSTANBUL’DAKİ EGELİ ÖĞRENCİLER PİKNİKTE BULUŞTULAR

Aralarında Uşaklılar ,Karahallılar ve Çivrilliler Vakfı’nın da bulunduğu İstanbul’daki Egeli vakıf ve derneklerden oluşan Egebir Derneği, İstanbul’daki Egeli öğrenciler için 23.05.2010 tarihinde bir piknik tertipledi.

Öğrenciler ile Egeli vakıf ve dernek yöneticilerinden oluşan 500 kişilik gurup, Çatalca ilçesi Kabakça köyünde düzenlenen piknikte hareketli ve eğlenceli bir gün geçirdiler.

Sabah saatlerinde başlayan piknikte sabah kahvaltısından sonra Teket firmasınca Afyon’dan gönderilen köfte ve sucuklar, öğle saatlerinde pişirilerek piknikçilere ikram edildi.

Pikniğe gelen Uşaklı öğrenciler için Anadolu Ulaşım bir otobüs, Denizlili öğrenciler için Bayrampaşa Belediyesince iki otobüs tahsis edilmişti. Bu otobüsler sayesinde öğrenciler sıkıntı yaşamadan pikniğe gelip gittiler.

Pikniğimize öğrenciler ile Egeli vakıf ve dernek yöneticilerinin yanı sıra yakın çevrede ikamet eden çok sayıda Egeli bürokrat ve işadamı da katıldı. Çatalca Kaymakamı (Uşaklı) Yüksel Ayhan ile (Denizlili) Jandarma Bölük Komutanı pikniğin düzenli ve iyi geçmesi için destek ve yardımda bulundular.

Pikniğe öğleden sonra katılan Çivrilli sanatçı Efe, pikniğe katılanlar tarafından ilgiyle karşılanırken onlarla uzun süre sohbet etti.

Sabah saatlerinde başlayan piknik, öğrencilerin oynadığı sportif oyunlar ve eğlencelerle akşam saatlerine kadar devam etti.

Haber ve Foto: Mehmet Çolak

 

 

 

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.