Uşak TV

İSTANBUL YAZITEPE DERNEĞİ’NDEN MUHTEŞEM GECE

Gurbetteki Uşaklılar

İSTANBUL YAZITEPE DERNEĞİ’NDEN MUHTEŞEM GECE

 İstanbul’da faaliyet gösteren “Uşak ili Banaz ilçesi Yazıtepe Köyü Dayanışma ve Kalkındırma Derneği”nin tertiplediği dernek gecesine siyasetçiler ve Banazlı sanatçı Fatoş Kadıoğlu damgasını vurdu.

Dernek gecesi 28.02.2014 tarihinde Yazıtepelilerin yoğun olarak ikamet ettiği Kağıthane ilçesi Gürsel Mahallesi’nde bulunan Beşyıldız Düğün salonunda yapıldı.

500 davetlinin katıldığı geceye siyasetçiler yoğun ilgi gösterdiler. Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve siyasi partilerin Kağıthane belediye başkan adaylarının katıldığı gecede Egebir Başkanı Hüseyin Reşit Öz ile Uşaklılar Vakfı başkanı Cahit Karahan da bulunmaktaydı.

Dernek üyesi Cuma Şahin’in sunuculuğunu yaptığı gece saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başladı. Dernek başkanı Mehmet Yıldız’ın açılış konuşmanı yapmasının ardından Yazıtepe köyü belgeseli niteliğinde bir slayt gösterisi sunuldu. Geceye katılan siyasetçilerin yaptıkları kısa konuşmanın ardından ilk olarak sahneye çıkan İstanbul Simavlılar Derneği’nin halk oyunları ekibi oynadıkları Simav oyunlarıyla geceye ayrı bir renk ve hareket kattılar. Simav ekibinin oynadığı oyunlar büyük bir ilgiyle izlenerek alkış topladı.

Daha sonra sahneye çıkan ve iki saate yakın sahnede kalan Banazlı sanatçı Fatoş Kadıoğlu söyledi hareketli türkülerle seyircileri coşturdu. Yazıtepeli gençlerle birlikte sahnede oyunlar oynayan Fatoş Kadıoğlu büyük alkış topladı.

Gecenin final bölümünde derneğe katkılarından dolayı bazı üyelere plaket takdim edildi.

Haber Foto: Mehmet Çolak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.