Uşak TV

İSTANBUL UŞAKLILAR VAKFI’NDAN ARALIK AYI ETKİNLİĞİ

Gurbetteki Uşaklılar

İSTANBUL UŞAKLILAR VAKFI’NDAN ARALIK AYI ETKİNLİĞİ

Uşaklılar Vakfı tarafından her ayın ilk Salı gecesi düzenlenen etkinlikler çerçevesinde; 03.12.2013 tarih Salı gecesi, tarhana çorbası ve keşkek ikramının ardından yakın tarih konulu bir konferans verildi.

Fındıkzade semtinde bulunan vakıf merkezinde düzenlenen Aralık ay etkinliğinde davetlilere tarhana çorbası, kuru fasulye, keşkek, turşu ve tatlıdan oluşan bir yemek ikramı yapıldı. Yemeğin ardından emekli öğretmen Şerafettin Polat tarafından “2.Dünya Savaşı ve Türkiye” konulu bir konferans verildi. İki saate yakın süren konferansın ardından katılımcılar bu konudaki fikir ve düşüncelerini paylaştılar.

60 davetlini katıldığı toplantıda; İSKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Ahmet Demir, Karahallılar Vakfı başkanı Bekir Sağsöz, Uşaklı Ressam Meltem Aktaş, Eşmeli Avukat Hacer ve Elvan Yılmaz kardeşler ile İstanbul’daki bazı Uşaklılar katıldı.

Toplantıya katılan ve samimi sohbetler yapan Prof. Dr. Ahmet Demir, hemşehrilerden gelen talepler üzerine yakın bir tarihte İstanbul’daki Uşaklılar için İSKİ’yi tanıtıcı bir toplantı tertipleyeceğini söyledi.

Haber Foto: Mehmet Çolak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.