Uşak TV

FATİH TİCARET YENİ MAĞAZASINI İMZA GÜNÜYLE AÇTI

Gurbetteki Uşaklılar

FATİH TİCARET YENİ MAĞAZASINI İMZA GÜNÜYLE AÇTI

Karahallılar Vakfı mütevelli heyet üyesi Şeref Özyurt ile kuzeni Mahmut İyidoğan’ın ortak olduğu Bakırköy-Capacity Avm’deki Arçelik bayisinin açılışına katılan Atatürk’ün manevi kızı Ülkü Adatepe, açılış sonrası kitaplarını imzalayarak firma sahibi dostlarına destek verdi.

Zeytinburnu’ndaki Arçelik ve Bellona bayiliklerinden sonra üçüncü mağazasını Bakırköy’ün en büyük ve en yeni alışveriş merkezi Capacity Avm’de açan Şeref Özyurt ve Mahmut İyidoğan, yeni işyerlerinin açılışı nedeniyle 05.06.2010 tarihinde bir kokteyl ve imza günü tertipledi. Açılış sırasında davetlilere yiyecek ve meşrubat ikram edilirken oda orkestrasının verdiği mini bir konser ilgiyle izlendi.

Atatürk Vakfı’nın katkılarıyla Capacity Avm’nin alt katında düzenlenen Atatürk fotoğrafları sergisini gezen ve fotoğraflar hakkında bilgi veren Atatürk’ün manevi kızı Ülkü Adatepe yaptığı konuşmada Atatürk ile olan anılarını anlattı. Ülkü Adatepe daha sonra kitaplarını imzalayarak okurlarıyla sohbet etti.

Serginin gezilmesi ve kitap imzalanmasından sonra tekrar Arçelik bayisine geçen Ülkü Adatepe firma yetkilileri ve orada bulunan hemşerilerimizle sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haber ve Foto: Mehmet Çolak

 

 

 

 

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.