Uşak TV

EMİTT FUARI’NDA SINIFTA KALAN UŞAK İSMOB FUARIYLA SINIF ATLADI

Gurbetteki Uşaklılar

EMİTT FUARI’NDA SINIFTA KALAN UŞAK İSMOB FUARIYLA SINIF ATLADI

Fuara Katılan ve Sahipleri Uşaklı İki Büyük Mobilya Firması Göz Doldurdu.

 Dünyanın üçüncü büyük ve Türkiye’nin en büyük mobilya fuarı İSMOB, 27.01.2015 tarihinde İstanbul Fuar Merkezi CNR- Expo’da açıldı. 120 bin ziyaretçinin gelmesi beklenilen fuar 01.02.2015 tarihine kadar açık kalacak.

Dünyanın dört bir tarafından 500’den fazla imalatçı firmanın katıldığı fuarda yer alan Uşak- Karahallılı mobilya imalatçıları HKM COMFORT ve ALPER KOLTUK firmaları ile bir başka Uşaklı, BJK eski yöneticilerinden Hüseyin Mican’ın bölge temsilciliğini yaptığı İŞBİR YATAK stantları göz doldurdu.

Fuarda yer alan Uşaklı firma stantlarını ziyaret ederek firma yetkililerinden fuar hakkında bilgiler aldık. HKM COMFORT mobilya sahibi Adnan Dursun, “Gebze ve İnegöl’deki iki mobilya fabrikamızda üretim yapmaktayız. 25 yıllık bir firmayız. Altı yıldır bu fuara katılmaktayız. 420 metrekarelik stantımızda ürünlerimizi sergiliyoruz. Hedefimiz, marka ve ürünlerimizi dünyaya tanıtmak” dedi.

ALPER KOLTUK ortakları Ali Alper ve amcaoğlu Emrah Alper “19 yıldır İnegöl’de koltuk takımı üretmekteyiz. Bu fuara dört yıldır katılmaktayız. 180 metrekare büyüklüğündeki stantımızda yaptığımız ürünleri sergiliyoruz. Fuardan son derece memnunuz” dedi.

İŞBİR YATAK İstanbul bölge temsilcisi BJK eski yöneticisi Hüseyin Mican,” İşbir Yatak sektörün en büyük kuruluşudur. İstanbul bölge temsilcisi olarak İşbir firmasıyla birlikte çok büyük ve son derece profesyonel bir stant açtık. Yurtdışı ve yurtiçinden gelen müşterilerimizle görüşme ve bağlantılar sağlıyoruz” dedi.

Haber Foto: Mehmet Çolak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.