Uşak TV

DOĞTAŞ MOBİLYA GAZİOSMANPAŞA ŞUBESİ AÇILDI

Gurbetteki Uşaklılar

DOĞTAŞ MOBİLYA GAZİOSMANPAŞA ŞUBESİ AÇILDI

40 yıldır Gaziosmanpaşa ilçesinde beyaz eşya ve mobilya mağazaları işleten Karahallılar Vakfı mütevelli heyet üyesi Mustafa Cirit ile oğulları Metin ve Ali Cirit’e ait Doğtaş Mobilya Exclusive Mağazası 18.11.2011 tarihinde düzenlenen bir törenle hizmete açıldı.

Mağazanın hizmete girişi nedeniyle yapılan açılış töreni öncesinde birer konuşma yapan Ali Cirit, Doğtaş Genel Müdürü İsmail Doğan ve Gaziosmanpaşa Kaymakamı Seddar Yavuz açılışla ilgili duygu ve düşüncelerini açıkladılar. Konuşmaların ve yapılan duaların ardından mağazanın açılış kurdelesini Gaziosmanpaşa Kaymakamı Seddar Yavuz, Karahallılar Vakfı Başkanı Ahmet Bursalı, Doğtaş Genel Müdürü İsmail Doğan ve Mustafa Cirit birlikte kestiler.

Açılış sonrası mağazayı gezen protokol ve davetlilere çeşitli ikramlar yapılırken oda orkestrasının verdiği mini konser ilgiyle izlendi.

Önemli bir toplantısı olması nedeniyle mağaza açılışına kurdele kesim öncesi katılan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ve beraberindeki belediye başkan yardımcıları mağaza hakkında bilgi aldıktan sonra Cirit ailesini tebrik ederek ayrıldılar.

Karahallılar vakfı üyeleri Dr.Ercüment Bursalı, Münip Şevke, Hüseyin Gencer, Süleyman Avcı, Başaran Mercan, Osman Balcı,Fahri Gece,Mehmet Kaş,Mehmet Başaran, Şeref Özyurt, Muammer Akçay ve Eczacı Fatma Derya vakıf üyesi arkadaşları açılış törenine katılmak suretiyle Mustafa Cirit’i yalnız bırakmadılar. Yakın çevrede bulunan hemşehrilerimizin yoğun olarak katıldığı açılış törenine katılanlar arasında Anadolu yakasından gelen Yüksel Gencer, Ersoy Kaş, Hüseyin Çoban ve Hüseyin Cüce gibi işadamları da bulunmaktaydı.

Gaziosmanpaşa ilçesi Bereç semtinde bulunan 7 katlı mağaza Doğtaş’ın özgün tasarım, bol seçenek, modern çizgi ve üstün kalitesini ilçe halkının beğenisine sunuyor.

Haber Foto: Mehmet Çolak

DOĞTAŞ MOBİLYA

Salihpaşa Cad.No:3 Bereç

G.Osmanpaşa-İstanbul

Tel:0212 418 82 34

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.