Uşak TV

“CANIM DOKTOR” ANNESİNİ KAYBETTİ

Gurbetteki Uşaklılar

Ekranların sevilen yüzü, NTV’de yayınlanan “ Canım Doktor” programının sunucusu Prof.Dr. Cihan Aksoy’un annesi Zeliha Aksoy 17.04.2016 tarihinde hayatını kaybetti.

89 yaşında vefat eden dört çocuk annesi Zeliha Aksoy bir yıldır yaşlılığa bağlı hastalıklar nedeniyle tedavi görmekteydi.

Cenazesi 19.04.2016 tarihinde Şişli Camii’de öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki aile kabristanında toprağa verildi.

Tıp ve akademik çevre başta olmak üzere çok sayıda cemaatin katıldığı cenaze töreninde Uşak ili Karahallı ilçesini temsilen İstanbul Karahallılar Vakfı kurucu başkanı Prof.Dr. Servet Karahan ve yönetim kurulu üyeleri cenaze törenine kayılmak suretiyle Aksoy ailesini bu acılı gününde yalnız bırakmadılar.

1927 Kütahya Gediz ilçesi doğumlu olan Zeliha Aksoy, hemşehrisi Dr. Mazhar Aksoy ile 1950 yılında evlendi. 1952-1957 yılları arasında Karahallı ilçesinde görev yapan Aksoy çiftinin üç çocuğu Karahallı doğumludur. Dr. Mazhar Aksoy İlçeye yaptığı katkılar nedeniyle 60 yıldır ilçe halkı tarafından takdirle yadedilmektedir.

Haber Foto: Mehmet Çolak








Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.