Uşak TV

AHMET BURSALI EGEBİR`E EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Gurbetteki Uşaklılar

AHMET BURSALI EGEBİR`E EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Egeliler Birliği Derneği Nisan 2014 ayı yönetim kurulu toplantısı Bayrampaşa Ramada Encore Hotel’de yapıldı. Toplantıya, Karahallılar Vakfı eski başkanı/işadamı Ahmet Bursalı ve Encore Hotel’in genel koordinatörü Elif Bursalı ev sahipliği yaptı.

İstanbul’da faaliyet gösteren Egeli 8 ilin vakıf/dernek temsilcilerinden oluşan 30 kişilik bir heyet Şubat 2014 ayında hizmete açılan Bayrampaşa Ramada Encore Hotel’i ziyaret etmek ve Ahmet Bursalı’ya hayırlı olsun dileğinde bulunmak üzere 07.04.2014 tarihinde otelde toplandı.

Ahmet Bursalı ve kızı Elif Bursalı’nın ev sahipliği yaptığı ve misafirlerle özel olarak ilgilendiği gecede Egebir üyelerine bir akşam yemeği verildi.

Yemeğin ardından otelin toplantı odasında yönetim kurulu toplantısı yapan Egebir yönetimi Nisan ve Mayıs ayında yapılması planlanan etkinlikler konusunu görüştü.

Toplantı öncesi ve sonrasında oteli gezerek yetkililerden bilgi alan Egeliler böyle bir tesisi işletmeye açan Uşak-Karahallılı iş adamı Ahmet Bursalı’ya teşekkür ederek hayırlı olsun dileğinde bulundular.

Haber Foto: Mehmet Çolak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.