Uşak TV

Zehra Taşkesenlioğlu: “AK Parti Kanayan Yaraları Sardı”

Güncel

Zehra Taşkesenlioğlu: “AK Parti Kanayan Yaraları Sardı”

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, 1 Kasım Genel Seçim çalışmalarını Yakutiye İlçesinde sürdürdü.
Yakutiye İlçesi Soğucak Köy-Mahallesi’nde Mahmut Sami Ramazanoğlu Kız Kur’an Kursu’na ziyarette bulunan Taşkesenlioğlu, genç kızlarla sohbet edip AK Parti’nin 13 yıllık hizmetlerini paylaştı.
AK Parti kadrolarının 13 yıllık iktidarı döneminde Ekonomi, Sağlık, Eğitim, Bilim, Kültür, Sanayii gibi alanlarda yaptıklarıyla Türkiye’nin modern bir ülke olmasını sağladığını belirten Zehra Taşkesenlioğlu, yıllardır başörtü gibi bir sorunumuzun Türkiye’de kanayan yara olan Başörtüsü konusuna değindi. Yıllarca üniversite başta olmak üzere kurum ve kuruluşlarda inancı gereği başını örten vatandaşların büyük sıkıntı çektiğini hatırlatan Taşkesenlioğlu, “AK kadroların iktidara gelmesiyle birlikte yapılan yasa, tüzük ve kanun değişiklikleriyle Başörtü sorunu çözüme kavuşturuldu. Yıllarca aldığı eğitimi yarıda bırakmak zorunda kalan veya çalıştığı kurumdan işine son verilen binlerce başörtüsü mağduru vatandaşımız, AK iktidarla birlikte özgürce inancı gereği başını kapatarak eğitimi tamamlarken, bütün kurumlarda rahatça çalışma imkânına kavuşturuldu. Artık bu kanayan yaramız olan Başörtü sorununun olmadığının altını çiziyorum. Çok şükür özgür bir ülkede yaşayıp dinimizi yaşayabiliyoruz.” diye konuştu
Soğucak Mahallesi Muhtarlığında bayan seçmenlerle bir araya gelen Taşkesenlioğlu, sıkıntıları dinleyip çözüm yöntemleri sunarak, bayanlara 1 Kasım seçimlerinin önemini anlattı. Taşkesenioğlu “7 Haziran seçimleri öncesi ve sonrasında yaşanan olumsuzlukların ardından 1 Kasım seçimleri ayrı bir önem kazandı. 1 Kasım seçimleri hak ile batıl mücadelesinin adıdır, sizlerin dualarını bir ablanız olarak ihtiyacım var. Dil, ırk ayrımı yapmadan takvada buluşmak tek arzum şimdi birlik zamanı” ifadelerini kullandı.
Taşkesenlioğlu, Erzurum Kalkınma Vakfı’nın Kadın Kollarını ziyaret ederek, ERVAK’ın Erzurum’un tanıtımı ile ilgili projesini dinledi.
Erzurum merkezde Hacı Hüseyin Nizamiye Kız Kur’an Kursuna geçen Taşkesenlioğlu, kurs hocalarıyla sohbet etti. “Dünyaya hükmedin insanlar neden alnı secdeye değen insanlar olmasın, niye bir Farabi daha çıkmasın güzelim ülkemizden” diyen Taşkesenlioğlu Sübyan okullarının verdiği eğitimlerle ilgili bilgi aldı.
Yakutiye İlçesi Şükrüpaşa Mahallesi’nde ev toplantılarına katıan Taşkesenlioğlu, Ak kadrolarının milletin hizmetkârı olduğunu belirterek, “Vatandaşımızın derdi bizim kendi derdimizdir. Sizlerin her türlü sorun ve sıkıntınızı çözüme kavuşturmak bizim birinci görevimizdir” şeklinde konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.