Uşak TV

Zafer Kalkınma Ajansı Üniversitemizde Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirdi

Güncel

Zafer Kalkınma Ajansı Üniversitemizde Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirdi

Zafer Kalkınma Ajansı tarafından Üniversitemiz Mustafa Kemal Paşa Amfisi’nde 29 Haziran 2011 tarihinde “2011 Yılı Doğrudan Faaliyet Destekleme Programı” bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Bilgilendirme toplantısında konuşan Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Yılmaz Özmen Ajansın faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Bölgesel kalkınmada Ajansın rolünü anlatan Yılmaz Özmen konuşmasında şunları söyledi: “ Türkiye’de düzeylere göre bir bölgelendirme var. Bizim bölgemiz TR33 Bölgesi’dir. Bu bölge Uşak, Afyonkarahisar, Kütahya ve Manisa illerini kapsamaktadır. Bölgedeki kaynakların etkin kullanılmasını sağlamak, bölgedeki işbirliğini geliştirmek, yerel potansiyeli harekete geçirmek, bölgenin tanıtımını yaparak yatırım kapasitesini arttırmak gibi faaliyetler sürdürüyoruz. Önemli görevlerimizden biri de bölgesel gelişmeyi ve tanıtımı sağlayacak projelere mali destek vermek. Kar amacı gütmeyen kurum ve kuruluşlara bu desteği veriyoruz. Bilgi kaynağımız olan üniversiteler bizim için çok önemli. Üniversite sanayi işbirliği ekseninde projelere destek oluyoruz. Ajans olarak bölgesel fayda sağlayan ve ajansa yol gösterecek fikirleri önemsiyoruz”

Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Yılmaz Özmen’in konuşmasının ardından Ajans uzmanları 2011 Yılı Doğrudan Faaliyet Destekleme Programı’nın genel amacı ve öncelikleri, programa ilişkin kurallar, proje konuları ve başvuru koşulları hakkında bilgi verdi.

Toplantıya Uşak Defterdarı Abdullah Kırım, Uşak İl Genel Meclisi Başkanı Ali İhsan Uzun, akademisyenler ve çok sayıda izleyici katıldı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.