Uşak TV

Zafer Bayramı Kutlamaları Terör Olayları Nedeniyle İptal Edildi

Güncel

Zafer Bayramı Kutlamaları Terör Olayları Nedeniyle İptal Edildi

Ülke genlinde olduğu gibi Şanlıurfa’da da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda düzenlenmesi planlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları artan terör olayları nedeniyle Başbakanlık Genelgesi ile iptal edildi.
Son dönemlerde yaşanan terör olayları ve olası bir faciaya fırsat verilmemesi amacıyla Şanlıurfa’da hazırlıkları tamamlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları iptal edildi. Şanlıurfa Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, Zafer Bayramı törenleri kapsamında düzenlenmesi planlanan geçit töreni ve Şanlıurfa Valisi Valisi Sayın İzzettin Küçük’ün ev sahipliğinde gerçekleştirilmesi planlanan 30 Ağustos Resepsiyonu 28 Ağustos 2015 tarihli Resmi Gazetede yayınlanan Başbakanlık Genelgesi doğrultusunda iptal edildiği açıklandı.
Açıklamada, “30 Ağustos Zafer Bayramı törenleri kapsamında ilimizde düzenlenmesi planlanan Geçit Töreni ve İlimiz Valisi Sayın İzzettin Küçük’ün ev sahipliğinde gerçekleştirilmesi planlanan 30 Ağustos Resepsiyonu 28/08/2015 tarihli Resmi Gazetede yayınlanan Başbakanlık Genelgesi doğrultusunda iptal edilmiştir. 30 Ağustos Zafer Bayramı törenleri ilimizde sadece çelenk koyma ve tebrikleri kabul şeklinde icra edilecektir” ifadeleri yer aldı.
İptal edilen geçit töreni ile ilgili hazırlıkların tamamlandığı öğrenilirken, resepsiyon için ise gerekli davetiyelerin basılarak, ilgili kamu kurum ve kuruluşlar, mülkü amirler ile basın yayın temsilcilerine ulaştırılmıştı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.