Uşak TV

Zabıta Müdürlüğü Kaçak yapılara Göz Açtırmıyor

Güncel

Zabıta Müdürlüğü Kaçak yapılara Göz Açtırmıyor

Zabıta Müdürlüğü Ekipleri Kaçak yapılara Göz Açtırmıyor. Ekipler Çadır Denetimi Yaparak Kaçak Yapılarla Savaşıyor.

Uşak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri il genelinde yaptığı denetimlerle kaçak yapılara göz açtırmıyor. Zabıta Müdürlüğü Ekipleri Emniyet Müdürlüğü ile yaptıkları ortak çalışmalar sayesinde tüm ilde kaçak yapılarla savaşıyor.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Şehit Cemalettin Avcı Sokak, 1. Ümit Sokak, 1. Özcan Sokak, 2. Özcan Sokak ve civarlarında kaçak yapılan ahır ve çadırlar olduğu ihbarını alan ekipler, bu yapılar görüntü kirliliğiyle birlikte çevreye rahatsızlık verdiği için çalışma başlattı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Uşak Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, İmar Müdürlüğü ekipleri ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleriyle müşterek çalışma yapan Zabıta ekipleri söz konusu ahırları ve çadırları yıktı.

Her gün büyüyen ve gelişen şehrimizde, bu büyümeye paralel olarak şehrin görüntüsünü ve imajını bozan kaçak yapıları ve ahırları engellemek için halkımızın da duyarlılık göstermesi gerektiğini vurgulayan Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşlarımızı bu tip kaçak yapılanmaları Zabıta İhbar hattı olan ALO 153 numaralı telefona bildirmeleri konusunda duyarlı olmaya çağırdı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.