Uşak TV

Yunusemre Sokakları Çamurdan Kurtuldu

Güncel

Yunusemre Sokakları Çamurdan Kurtuldu

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 2015 sezonunda hedeflenen 300 bin metrekare kilit parke taşı döşeme çalışmalarını yakından takip ediyor. Muradiye ve Karaali mahallelerinde devam etmekte olan kilit parke döşeme çalışmalarını inceleyen Başkan Çerçi, şu ana kadar 280 bin metrekare kilit parke taşı döşendiğini ve sezon sonunda hedeflerine ulaşacaklarını söyledi.
‘Kilitparkesiz sokak kalmayacak’ sloganıyla yola çıkan Yunusemre Belediyesi, Muradiye ve Karaali mahallelerinde yaşayan vatandaşları çamurlu yollardan kurtardı. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, vatandaşların en büyük sıkıntılarından biri olan tozlu yollardan kurtulmak için göreve gelir gelmez bu konuda gerekli olan çalışmaların hemen başlatılacağını dile getirmişti. Henüz bir buçuk yıllık belediye olmasına rağmen, hizmet noktasında 40 yıllık belediyelere taş çıkartan bir çalışma sergileyen Yunusemre Belediyesi, bir belediyenin 4 yılda anca döşeyebildiği kilitparke taşını 2015 yılı sezonunda döşeyerek bir rekor kırdı.
Verdikleri sözüne yerine getirebilmek için gece gündüz çalıştıklarını belirten Başkan Çerçi, yapılan yollarda denetimlerini sürdürüyor. Hergün başka bir mahallede yapılan kilit parke çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Çerçi, dün de Muradiye ve Karaali mahallelerindeydi. Başkan Çerçi, “Şu an itibariyle 9 ayrı noktada kilit parke taşı döşeme işlemi gerçekleştirilmekte. Başta da söylediğimiz gibi, biz Yunusemre Belediyesi olarak asfalt atmak yerine daha çok kilitparke taşı döşemeye öncelik vermek istiyoruz. Genelde taş ağırlıklı çalışıyoruz. Ama bazen de ihtiyaç duyulan bölgelerde soğuk asfalt çalışması yapıyoruz. Kilit parke taşı, hem kullanım hem de görünüm açısından daha güzel. Biz ekibimizle birlikte birinci kalite iş yapmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.
“BAŞKANIMIZ SÖZÜNÜ TUTTU”
Muradiye Mahallesi’nde yapımı devam eden kilit parke taşı döşeme işlemini incelerken vatandaşlarla sohbet eden Başkan Çerçi’ye vatandaşlar, “Başkanım size helal olsun. Mayıs ayı içerisinde de buralara gelerek incelemelerde bulunmuş ve bizlere hiç merak etmeyin en geç ekim ayı sonuna kadar buraları kilit parke taşı ile döşeyeceğiz ve sizleri çamurdan kurtaracağız’ demiştiniz. Bizlere verdiğiniz sözü tuttunuz ve Ekim ayı içerisinde her yeri kilit parke taşı ile döşediniz. Size ve ekibinize bizleri çamurdan ve toprak yollardan kurtardığınız, güzel bir sokağa kavuşturduğunuz için teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.