Uşak TV

Yüksek Besleyiciliğe Sahip Kedi Mamaları

Güncel

Kedi severlerin evcil hayvan bakımında en çok önem verdiği konular arasında kedinin sağlıklı bir şekilde beslenmesi gelir. Evde ilk defa kedi bakımını üstlenen kişiler de yeterince deneyime sahip olmasalar bile kaliteli ve kendini kanıtlamış kedi maması markalarını tercih eder. Kedinizin daha sağlıklı ve uzun bir ömür sürebilmesi için besleyicilik oranı yüksek seviyede olan kedi mamaları seçilmelidir. Bu yüzden yerli ve yabancı üretim kedi maması markaları arasında en ideal olanı seçerek kedinizin günlük ihtiyacı olan besin miktarını karşılayabilirsiniz.

Besleyici Yavru Kedi Mamaları

Kedilerin yaşamında önemli bir yer edinen mama çeşitleri, sadece damak zevkine uygun gıdalardan oluşmamalıdır. Bilindiği üzere kediler bazı gıdaları çok severek yerler. Ancak özellikle yavru kedilerin sağlıklı ve güçlü biçimde büyüyebilmesi için mutlaka özel üretim mamalarla beslenmesi gerekir. Yavru kedilere özel olarak üretilen bu mamalar son derece sağlıklı ve besleyicidir. Zengin mineral ve vitamin formüle sahip olan kedi mamalarında yavru kedilerin kemik ve kas yapısını güçlendirecek çok sayıda besin bulunur. Bütçenizi yormayan fiyatlarla en çok satan ve besleyici içeriğiyle beğeni toplayan yavru kedi mamalarını firmamızdan satın alabilirsiniz.

Çok Satan Yetişkin Kedi Mamaları

İnternet üzerinden Türkiye’nin dört bir yanındaki kedi sahiplerine aradıkları kedi mamalarının satışını gerçekleştiren firmamız bu alanda öncü markalardan biridir. Yetişkin kedilerin damak zevkine ve kısırlık durumuna göre özel olarak üretilen mamalar da son derece önemlidir. Yetişkinlik seviyesine gelmiş kedilere yavru kedi maması vermek çeşitli böbrek ve karaciğer hastalıklarına davetiye çıkartabilir. Bu nedenle kedinin yaşına ve beslenme alışkanlıklarına en uygun biçimde hazırlanan mama çeşitleri tercih edilmelidir. Firmamızın web sitesi üzerinden en uygun fiyat seçenekleri ile satışa sunulan yetişkin kedi mamaları arasında şu lezzetler öne çıkmaktadır:

Dana etli yetişkin kedi maması Tavuklu ve pirinçli yetişkin kedi maması Kuzulu yetişkin kedi maması Sığır etli yetişkin kedi maması Somonlu ve sebzeli yetişkin kedi maması Tavuklu yetişkin kedi maması Somonlu ve ton balıklı yetişkin kedi maması Düşük tahıllı somonlu yetişkin kedi maması Gurme yetişkin kedi maması Kuzu etli yetişkin kedi maması

Yaşlı Kedilere Özel Mama Çeşitleri

Yetişkin kedilerde olduğu gibi yaşlı kedilerde de sindirim sisteminde farklılıklar görülebilir. İşte bu yüzden kedinin yaşına ve ağzındaki diş durumuna uygun yaş ve kuru mamalar seçilebilir. Ayrıca kalitesiz mamalar kedi kumunda hoş olmayan kokulara sebep olabilir. Bununla birlikte kalitesiz gıda ürünlerinden ve çeşitli kimyasallarla hazırlanan kedi mamaları kedinizin tüy dökmesine yol açabilir. Bu tür problemler yaşamamak için mutlaka yaşlı kedilere özel mama çeşitleri tercih edilmelidir. Türkiye’nin dört bir yanındaki kedi severler, aradıkları en kaliteli ve zengin içeriğe sahip kedi mamalarına firmamızın web sitesi üzerinden tek tıkla ulaşabilirler.

Kısırlaştırılmış Kedi Maması Fiyatları

Kediler kısırlaştırıldıktan sonra ciddi anlamda iştah sorunları yaşayabilir ve depresyon belirtileri gösterebilirler. Bu süreçte kedilerin yaşam tarzına ve ihtiyaçlarına uyumlu mamalar seçilmelidir. Ayrıca kısırlık yüzünden eskisi kadar hareket etmeyen ve günün çoğunluğunu yatarak geçiren kedilere, yüksek kalori içeren kedi mamaları verilmemelidir. Eğer hareketsiz kediye yüksek kalorili kedi maması verirseniz obezite sorunları ortaya çıkabilir. İşte bu nedenle Whiskas kedi maması gibi dünyaca ünlü markaların kısırlaştırılmış kediler için özel olarak hazırladığı mamaları tercih edebilirsiniz. Firmamızın geniş ürün yelpazesi içinde her kedinin yaşına ve kısırlık durumuna uygun yaş ve kuru mamalar satışa sunulmaktadır.

https://mamadunyasi.com.tr/

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.