Uşak TV

Yozgat Gimat’tan Kızılay’a Kurban Bağışı

Güncel

Yozgat Gimat’tan Kızılay’a Kurban Bağışı

Bu yıl Yozgat’ta kurban bağışının Kızılay’a yapılması çağrısında bulunan Kızılay Yozgat Şubesine bir destekte GİMAT’tan geldi.
Kızılay Yozgat Şube Başkanı Ömer Faruk Dumlupınar ve yönetim kurulu üyeleri GİMAT Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Özışık’ı ziyaret ederek Kızılay’a yaptıkları kurban bağışından dolayı teşekkür etti. Dumlupınar, Kızılay’ın 148 yıldır dil, din, ırk ayrımı gözetmeksizin ulusal ve uluslararası alanda ihtiyaç sahibi insanlara merhamet elini uzattığını belirterek, “Türk Kızılay’ı, 2007 yılından bu yana Kızılay Kurban Modeli ile milyonlarca ihtiyaç sahibinin sofrasına kurban eti ulaştırıyor. Yozgat’ta duyarlı tüm vatandaşlarımıza çağrıda bulunmak istiyorum. İslami usullere uygun şekilde bağışlarınız ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor. Kurban bağış yapmak isteyen vatandaşlarımıza bir telefon kadar yakınız. Kızılay’ı unutmayın diyoruz” dedi.
Ziyaretlerinden dolayı Dumlupınar’a teşekkür eden Özışık, “‘Türkiye ve Yozgat’ta Kızılay örnek bir kuruluş oldu. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda şirket olarak Kızılay’a kurban bağışında bulunduk. Ne zaman bir felaket yaşasak orada ilk Kızılay’ı bulursunuz. Hepimizin bir gün bu kuruma ihtiyacımız olabilir. Kızılay’ı kimsenin es geçmemesi gerekiyor. Kurban konusunda gönül rahatlığıyla bağışta bulunabileceğimiz tek yer olarak görüyorum. Çünkü nerede bir savaş, deprem, yangın olsa bizler daha yataktan kalkmadan orada Kızılay hazır bulunuyor. O yüzden bir kurbanda sen bağışla çağrısında bulunuyorum herkese. Çünkü hepimiz bir gün Kızılay’a ihtiyaç duyabiliriz” diye konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.