Uşak TV

Yeni Malatyasporlu Azubuıke’den Erken Gelen İtiraf

Güncel

Yeni Malatyasporlu Azubuıke’den Erken Gelen İtiraf

PTT 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor’un Nijeryalı orta saha oyuncusu Okechukwu Godson Azubuike, PTT 1. Lig’i tahmin ettiğinden daha zor bulduğunu söyledi.
Sarı-kırmızılı ekibinin bu sezonki transferlerinden olan Okechukwu Godson Azubuike, basın mensuplarına PTT 1. Lig ve yabancı oyuncuların lige adaptasyonu hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Nijerya Mili Takımı’nın kampında olduğu için yeni takımıyla çalışmalara geç başlayan Azubuike, arkadaşlarına yavaş yavaş alışmaya başladığını ve Malatya’da olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.
Takımda herkesin kendisine yardımcı olduğunu ifade eden Azubuike, "Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Takımda herkes bana yardımcı oluyor. Hepsine teşekkür ediyorum. İkinci maçta takıma daha çok alıştım. Açıkçası bu ligi beklediğimden zor buldum. Bu kadar zor olacağını düşünmemiştim. Ben kolay olur diye düşünmüştüm. Çok zor ve savaş gerektiren bir lig bizi bekliyor” dedi.
“BURADA BAZEN SABIRSIZ DAVRANILIYOR”
Azubuike, geride kalan 2 haftada yabancı oyuncuların performanslarının neden henüz istenilen seviyede olmadığı yönündeki soruya, “Burada bazen sabırsız davranılıyor” diye cevap verdi.
Her yabancı oyuncu için zorlukların olduğunu belirten Nijeryalı oyuncu, “Fakat buradaki insanlar bazen sabırsız davranabiliyor. 4-5 maçtan sonra herkes daha çok adapte olacak. Daha iyi konsantre olacak. Yabancı oyuncular için lig, 2-3 hafta sonra başlamış olacak” diye konuştu.
“SEYİRCİ ÇOK ÖNEMLİ”
Bu hafta ilk kez Yeni Malatyaspor taraftarı önüne çıkacak olmaktan dolayı çok heyecanlı olduğunu dile getiren Azubuike, “Biz seyirci olunca daha çok motive oluyoruz. Tabi ki dünyada her takım için seyirci çok önemlidir. Biz seyirci önünde her şeyimizi vermek istiyoruz. Bu açıdan seyirci çok önemli. Benim bu sezon ki hedefim Süper Lig ve çıkacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.