Uşak TV

Yeni Malatyaspor’da TEK Düşünce Elazığspor Maçı

Güncel

Yeni Malatyaspor’da TEK Düşünce Elazığspor Maçı

PTT 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor’un başarılı savunma oyuncusu Koray Şanlı, Malatya ile Elazığ arasındaki futbol rekabetini iyi bildiklerini ve Elazığspor maçını önemsediklerini söyledi.
İlk olarak deplasmanda alınan Karabük beraberliğini değerlendirerek sözlerine başlayan başarılı savunmacı, rakip karşısında iyi oyun sergilediklerini belirterek, “Deplasmandan 1 puan ile dönmek futbolda iyi bir şey ama biz 1 puan aldık diye değil, 2 puan kaçırdık diye üzülüyoruz. Oyunumuzun karşılığında galip de gelebilirdik ama 1 puan aldık. Bunun için tam olarak sevinemiyoruz. Bizim takımın bütün maçlarda çok iyi mücadele etmesi lazım. Yoksa maç kazanamayız. Sadece 1-2 hafta değil, her hafta iyi olmak zorundayız. Şu an için bu görüntüde gidiyoruz. İnşallah böyle devam eder” diye konuştu.
Formayı kaptırmak istemediğini aktaran Şanlı, “Savunmadaki rekabet konusunda hocanın bana güveni önemli. Bana formayı verdi, ben de mahcup olmamak için elimden geleni yapıyorum. İyi arkadaşlarımız var aynı mevkide. Bu rekabet takıma daha iyi yansıyacaktır” ifadelerini kullandı.
Elazığspor ile oynayacakları lig maçına en iyi şekilde hazırlanacaklarını belirten Koray, “Bu hafta Elazığ maçı var, bunun şehir için öneminin bilincindeyiz. Malatya - Elazığ arasında büyük bir futbol rekabeti var. Taraftarımızın bu durumu çok önemsediğini biliyoruz. Ama rahat olsunlar çıkıp gerekeni yapacağız” dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.