Uşak TV

YEMİN EDİP ASALETLERİNİ ALDILAR

Güncel

YEMİN EDİP ASALETLERİNİ ALDILAR

Uşak Belediyesi’ne 2009 yılı Aralık ayında atanan memurların asalet yemin töreni gerçekleştirildi. 

Belediyenin farklı birimlerinde görev yapan 15 memurun yemin ederek asaletlerini aldığı törene Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, Başkan Yardımcıları, daire müdürleri ve belediye personeli katıldı. 

Türk Bayrağı üzerine el basarak yemin metnini okuyan aday memurlar, tören sonunda asaletlerini teslim alarak asil memur oldu. 

Törende konuşan Başkan Erdoğan, tüm memurları tebrik ederek; bundan sonra hepsinin devleti, milleti, vatanı için canla başla çalışacak birer memur olduklarını söyledi. 

Genç memurların tüm enerjisini ve birikimini devleti için harcayacağına inandığını ifade eden Erdoğan; dürüst, namuslu, eğitimli ve fedakar memurların bağlı bulundukları kurum için çok çalışarak vatandaşlara hizmet edeceğine inandığını belirtti. 

Devlet memurluğunda her zaman fedakarlık, güler yüz ve hoşgörünün esas olduğunu kaydeden Erdoğan, “Hepinizi tebrik ediyorum ve bundan sonraki memuriyet hayatınızda çok çalışacağınıza, devletinizi namusunuzla ve alnınızın akıyla temsil edeceğinize inanıyorum” dedi. 

“Çok çalışmak esastır. Daima çok çalışın ve bundan asla gocunmayın” diyen Erdoğan, asaletini alan memurların tek tek ellerini sıkarak onları tebrik etti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.