Uşak TV

Yatalak Hasta Kadına Ortopedik Yatak

Güncel

Yatalak Hasta Kadına Ortopedik Yatak

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Mollafenari Mahallesinde yatağa bağımlı olarak yaşayan 90 yaşındaki Fitnat Döker’i evinde ziyaret etti. Herhangi bir sosyal güvencesi olmayan ve kızı Fatma Alakış tarafından evinde bakım ve tedavisi yapılan yaşlı kadına, belediye tarafından ortopedik yatak ile erzak yardımında bulunuldu.
Düzenli bir şekilde mahalle ziyaretleri gerçekleştirip vatandaşlarla bir araya gelen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın son durağı Mollafenari Mahallesi oldu. Osmangazi Belediyesinin hayata geçirdiği ‘Belediyem Benimle’ projesinde görevli ekip ile birlikte 90 yaşındaki Fitnat Döker’i evinde ziyaret eden Başkan Dündar, durumu hakkında bilgi aldı. Kalp, böbrek yetmezliği, tansiyon ve alzheimer hastası olan ve yatağa bağımlı olarak yaşlı kadının kızı Fatma Döker ile durumu hakkında görüşen Dündar, “Yeni oluşturduğumuz ve saha çalışmalarına başlayan ’Belediyem Benimle’ ekibimiz, her gün vatandaşlarımızın evlerini ziyaret edip durumları hakkında bilgi alıyor. Fitnat teyzemizin hastalığını duyduğumuzda, kendisine yardımcı olalım istedik. Hastalığı nedeniyle yürüyüp hareket edemeyen ve yatağa bağımlı olan yaşlı teyzemize, ihtiyacı olan yatağı temin ettik. İnşallah bundan sonraki yaşamını biraz daha rahat sürdürür. Ben kendisine geçmiş olsun diyorum. Annesinin bakımını yürüten Fatma hanıma da kolaylıklar diliyorum” dedi.
Bursa’nın en eski yerleşim yerlerinden olan, dar ve dik sokakları ile Uludağ yamaçlarındaki Mollafenari Mahallesinde sokakları gezip, vatandaşlarla sohbet eden Dündar, mahallenin sorun ve ihtiyaçları hakkında da bilgi aldı. Bir vatandaşın kanalizasyonla ilgili sorununu yerinde inceleyen Dündar, durumu yetkililere ileterek, sorunun çözülmesini istedi. Kendisine eşlik eden Başkan Yardımcıları Halil Döner ve Erkan Albayrak ile mahallede inşaatı devam eden Kumcudere Camini ziyaret ederek, inşaat hakkında bilgi aldı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.