Uşak TV

Yatağan’ı Temsil Edecek Satranççılar Belli Oldu

Güncel

Yatağan’ı Temsil Edecek Satranççılar Belli Oldu

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlen Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası’nın Yatağan’daki eleme grup müsabakaları sona erdi. 3 kategoride ilk 5’e giren satranç oyuncuları, finale kalmaya hak kazandı.
Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm, Gençlik ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası’nın Yatağan’daki eleme grup müsabakaları sona erdi. 3 kategoride 74 satranç oyuncusunun katıldığı müsabakalarda, kategorilerinde ilk 5’e giren oyuncular, 24-25 Ekim 2015 tarihlerinde Turizm, Gençlik ve Spor Daire Başkanlığı Düğerek Sosyal Tesisleri ve Spor Salonu’nda düzenlenecek olan final grubunda mücadele edecek.
Yatağan’daki eleme grubu müsabakaları iki gün boyunca sürerken, müsabakaların sona ermesiyle dereceye giren sporcular şu şekilde açıklandı:
Minikler: 1. Batuhan Şahan, 2. Yiğit İkiz, 3. Halil Ege Şahan, 4. Melih Salih Çankaya, 5. Bilgiç Atakan
Küçükler: 1. Ezra Mine Kavuran, 2. İsmail Batuhan Cinaz, 3. İbrahim Karcıoğlu, 4. Gülizar Dener, 5. Cansu Demir.
Yıldızlar: 1. Sıla Demirbaş, 2. Görkem Kaçıkan, 3. Mehmet Ali Mutlu, 4. Yelda Yufkacı, 5. Kaan Deniz Karaçam.
Müsabakaların sona ermesiyle, dereceye giren sporcular için madalya töreni düzenlendi. Düzenlenen törene Yatağan Belediye Başkan Yardımcısı Tarcan Oğuz, Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm, Gençlik ve Spor Daire Başkanı Ali İnan ve veliler katıldı.
Tören sırasında konuşan İnan, turnuvaya tüm ilçelerden katılımın olduğunu söyledi. İnan, turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen Yatağan Belediye Başkanlığı nezdinde Başkan Yardımcısı Tarcan Oğuz, hakemlere ve velilere teşekkür etti.
Tarcan Oğuz ise, dereceye giren sporcuları kutladı ve final müsabakalarında başarılar diledi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.