Uşak TV

YAŞI EN KÜÇÜK GÖNÜLLÜ SOSYAL MEDYA SORUMLUSU BİZDE!

Güncel

Uşak Gelişim Derneği Başkanı Rağıp Bayraktar yaptığı açıklamada dernek olarak Türkiye’nin gönüllü yaşı en küçük sosyal medya sorumlusu ile çalışmaya başladıklarını söyledi.

Rağıp Bayraktar “ Mustafa Asaf Kocakafa 11 yaşında ve Uşak Mehmet Emin Hoşgör ortaokulu 5. Sınıf öğrencisi. Kendisine derneğimizin gönüllü sosyal medya sorumluluğunu teklif ettiğimizde hiç tereddüt etmeden kabul etti. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Gençlere olan güvenlerinin tam olduğunu ve bu hadisenin de bunu perçinlediğini belirten Uşak Gelişim Derneği Başkanı Rağıp Bayraktar “ Mustafa Asaf ile çıktığımız bu yolculuk hem onun için hem de bizim için çok yararlı olacak. Bu yaşta alınan sorumlulukların çok önemli olduğuna inanıyoruz. Mustafa Asaf’a derslerinde ve hayatında başarılar, Allahü tealadan da hayırlı uzun ömürler diliyoruz” Şeklinde konuştu.

Uşak Gelişim Derneği’nin gönüllü sosyal medya sorumluluğunu kabul eden Mustafa Asaf Kocakafa ise konuyla ilgili olarak şunları söyledi

“ Rağıp amca böyle bir sorumluluğu teklif edince hiç düşünmeden kabul ettim. Çünkü yapabileceğim şeylerdi. Uşak Gelişim Derneğine twitter, ınstagram ve facebook hesapları açarak ilk görevimizi yaptık. Rağıp amcayı seviyor ve Uşak Gelişim Derneğinin yararlı işler yaptığına inanıyorum. Bu sebeple böyle bir görevimin olmasından da gurur duyuyorum.”

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.