Uşak TV

YARGI UŞAK BELEDİYESİNİN HUKUKSUZ UYGULAMASINA DUR DEDİ

Güncel

Yargı Uşak Belediyesinin Usulsüz işlerine dur dedi.

Manisa Bölge İdare Mahkemesi Uşak Belediyesinin UTAŞ’a yaptığı tahsislerle ilgili olarak görülen davalardan birinde kararını verdi. Mahkemenin kararı Uşak Belediyesinin hukuk tanımaz Belediye Başkanı Ve Yöneticilerin yüzünde tokat gibi patladı. 
Yargı Belediye mallarının UTAŞ’a ayni sermeye olarak tahsis edilemeyeceğine hükmetti. Bu karara göre sadece otoparklar değil Çayzade, Kayaağıl Termal tesisleri gibi işletmelerde tahsis edilemeyecek. Karar göre Yol kenarlarından UTAŞ otopark ücreti alamayacak.
 Karara göre UTAŞ’a verilen otopark işletmeciliği tahsisle verilemez. Ancak 2886 sayılı devlet ihale kanununa göre verilebilir. Ayrıca kararın içeriğine göre daha önce tahsis etmiş olduğu Çayzadeler ve Kayaağıl termal tesislerini de aynı şekilde tahsis yolu ile verilemeyeceği aşikardır. Yine bu tesisleri de 2886 sayılı kanuna göre ihale ile verilmesi gerekmektedir.







Yorumlar (4)

Akparti Seçmeni 7 Yıl Önce

Bu belediyeye yazıklar olsun, verdiğim oya bin pişman ettiler. Referandumdan sonra Belediyeler için de erken seçim yapılsın.

yorumcu 7 Yıl Önce

eee yol kenarı otoparklardan halen para alıyorlar.

kim eksik 7 Yıl Önce

bu fotoğrafta hangi başkan yardımcısı eksik. belediyedeki anlamsız gereksiz misyonu bitmiştir. yakında üniversiteye dönerse üniversiteye yazık olur. sayın dalkıran bu işe evet derse hayatının hatasını yapar. takip et kazım bey

İsimsiz 7 Yıl Önce

Nurullah CAHAN'a verdiğim oyo pişmanım, yazıklar olsun. 3 saate 9 TL yol kenarı otopark ücreti dolandırıcılık değilde nedir. Birileri zengin oluyor. Çeşme akarken küpünüzü doldurun. Bu toprağın altıda var. Lafa geldimi halka hizmet, hak, hukuk derler.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.