Uşak TV

Yardım TIR’ı Uşak’tan Elazığ’a ve Malatya’ya Yola Çıktı

Güncel

Uşak Belediyesi, depremin izlerini silmek üzere kollarını sıvadı. Bölgedeki duruma katkı sağlamak üzere çalışma başlatan Uşak Belediyesi’nin ilk TIR’ı Elazığ’a gönderdi.

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde dün akşam saatlerinde yaşanan ve 22 kişinin hayatını kaybettiği, 39 kişinin de enkazdan kurtarıldığı 6,8 büyüklüğündeki depremin yaraları birlik ve beraberlik içerisinde sarılıyor. Bu kapsamda harekete geçen Uşak Belediyesi, olayın ardından hava sıcaklığının özellikle geceleri 0’ın altına düştüğü Elazığ’a bir TIR battaniye gönderdi.

Ayrıca sosyal medya hesapları üzerinden Uşaklılara çağrıda bulunan Uşak Belediyesi, Elazığ ve Malatya’ya gönderilmek üzere Uşakspor ile bir proje başlattı. “Bütün şehir kenetleniyor” projesi kapsamında vatandaşlara çağrıda bulunarak desteklerini istedi.

Vatandaşlar gerek TR79 0011 1000 0000 0088 5505 80 numaralı iban hesabı aracılığıyla ve gerekse 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda oluşturulan yardım toplama çadırı aracılığı ile bağışlarını ulaştırabilecek. Kampanya kapsamında 1 adet battaniye 25 TL üzerinden hesaplanacak.

Yorumlar (1)

Eşref çelik 4 Yıl Önce

Emegi geçen herkezden Allah razı olsun.Sag olun var olun.Iyiki varsınız.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.