Uşak TV

Yabancı Öğrencilerden Başkan’a Ziyaret

Güncel

Yabancı Öğrencilerden Başkan’a Ziyaret

Gençlik Kampına Katılan Öğrenciler Başkan’ı Ziyaret Etti. Başkan Erdoğan Öğrencilere Keyifli Bir Kamp Süreci Dilerken, Ziyarette Karşılıklı Hediyeler Takdim Edildi.


Uşak Belediyesi tarafından kardeş şehir Kreiss-Offenbach ile ortak yürütülen çalışmalar sonucu bu yıl Uşak’ta düzenlenecek olan Uluslar arası Gençlik Kampına katılan yabancı öğrenciler, Başkan Erdoğan’ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan grup liderleri Başkan Erdoğan’a ve Uşak Belediyesi’ne böyle bir organizasyonu düzenledikleri için teşekkürlerini sundu.

Türklerin ve Uşaklıların çok misafirperver olduklarını söyleyen grup liderleri, Türkiye’yi ve Uşak’ı tanımaktan büyük memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.

Konuklarını Belediye Meclis Salonunda ağırlayan Başkan Erdoğan, tüm katılımcılara hoş geldiniz diyerek, Uşak’ın tarihi gelişimi ve kültürel yapısı hakkında kısa bilgiler verdi.

Bu çerçevede Uşak’ın tanıtım yılı dolayısıyla farklı kültürlerle kaynaşmak için gençlik kampının çok büyük önem arz ettiğini söyleyen Erdoğan, grup liderlerine Uşak battaniyesi hediye etti. Yabancı öğrencilerden gelen hediyeleri de kabul eden Erdoğan, öğrencilerle sohbet ederek kamp ve Uşak hakkındaki düşüncelerini aldı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.