Uşak TV

VALİ YAVUZ ANNELERİ YALNIZ BIRAKMADI

Güncel

Vali Seddar Yavuz `Anneler Günü` nedeniyle Uşak Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinlerini ziyaret etti.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Anneler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinliğe eşi Selda Yavuz ile katılan Vali Seddar Yavuz, huzurevinde kalan kadınların Anneler Gününü kutlayıp, karanfil verdi.
Vali Yavuz, konuşmasında Anneler Günü`nün önemine değinerek, Türkiye`de hiç kimsenin yalnız olmadığını, devletin tüm imkanlarını vatandaşları için seferber ettiğini söyledi.
Vali Yavuz "Her fırsatta birlikte olduğumuz huzurevimizin sakinleriyle Anneler Günü vesilesiyle yeniden birlikte olduk. Annelerimiz bizim en değerli varlıklarımızdır. Dünyada anne sevgisinin, anne şefkatinin yerini tutabilecek ve onun yerine konulabilecek başka bir değer yoktur. Hayattaki en değerli hazinemiz olan annelerimiz, sevgilerin en yücesini, mutlulukların en güzelini hak etmektedirler. Burada birlikte olduğumuz huzurevi sakinlerimizin ve tüm kadınlarımızın anneler gününü kutluyorum" dedi.
Diğer taraftan anneler günü etkinlikleri çerçevesinde İsmetpaşa caddesinde karanfil dağıtıldı.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtı önünde düzenlen kutlama programının ardından etkinliğe katılan kurum çalışanları ve öğrenciler tarafından İsmet Paşa caddesinde karanfil dağıtılarak anneler günü kutlandı.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.