Uşak TV

Vali Özdemir Çakacak, ’’Kimse Kendisini Yalnız, Sahipsiz Hissetmemeli"

Güncel

Vali Özdemir Çakacak, ’’Kimse Kendisini Yalnız, Sahipsiz Hissetmemeli"

Hemofagositik Lenfohistiyositozis (HLH) adı verilen ağır bağışıklık sistemi hastası 15 aylık kız bebeğin ailesini ziyaret eden Vali Özdemir Çakacak aileye her konuda destek olacaklarını söyledi.

 

 

Vali Çakacak Hemofagositik Lenfohistiyositozis (HLH) adı verilen ağır bağışıklık sistemi hastası 15 aylık Zeynep bebeğin ailesini ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu. Ablası Zeynep’e kök hücreleri ile hayat verecek olan 1 aylık Melek bebeğe altın takan, bir süre bebeği seven Vali Çakacak aile ile uzun süre sohbet etti. Zeynep bebeğin sağlık durumu ile ilgili bilgi alan, tedavi sürecini yakından takip edeceğini belirten Vali Çakacak aileye her konuda destek olacaklarını söyledi.

Görevlerinin acıyı da, sevinci de paylaşmak olduğunu ifade eden Vali Çakacak “Zeynep bebeğimiz büyük bir hastalık ile mücadele ediyor. Kök hücre nakli olacağı gün beyin kanaması geçirmesi gerçekten çok üzücü bir durum. Şu an Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yoğun bakımda. Hastane ile görüşüp doktorlarından Zeynep’in sağlık durumu ile ilgili sürekli olarak bilgi alacağız. Zeynep’in iyileşmesi için gereken her şey yapılacak. Ailenin acısını paylaşmak, onlara destek olmak için ziyaret ettim. Kendilerini sahipsiz yalnız hissetmemelerini söyledim. Umarım her şey düzelecek ve Melek bebeğin kök hücreleri Zeynep’e hayat verecek” dedi.

Zeynep’in sağlık durumu ile ilgili geniş bilgi alan Vali Çakacak’a teşekkür eden Yunus Karaca şunları söyledi:
“Sayın valimiz bizim acımızı, sıkıntımızı paylaşmak için gelmiş. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Ondan aldığımız güçle bu gün Zeynep’in iyileşeceğine olan inancımız bir kat daha arttı. Zeynep hayata tutunacak ve iyileşecek buna eminim” dedi.
 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.