Uşak TV

VALİ'NİN ATTIĞI ÖZEL KALEMİ CAHAN KAPTI

Güncel

Vali Salim Demir'in gelir gelmez görevden aldığı Özel Kalem Müdürü Mustafa Erken Belediye BaşkanIU nurullah Cahan'a Özel Kalem Müdürü oluyor.

Vali Salim Demir gelir gelmez Özel Kalem Müdürü Mustafa Erken'i kızağa almış, özel kalemden ayırmıştı. Bunun üzerine Mustafa Erken'de bir süre sonra izne ayrılmıştı. İzin Dönüşü bugüm işe dönen Mustafa Erken Uşak belediyesine Nurullah Cahan'a Özel Kalem Müdürü olarak geçecek. Vali Salim Demir ile Belediye Başkanı Nurullah Cahan arasındaki gerilim hat safhaya çıktığı bir anda Mustafa Erken'in belediyeye geçmesi bomba etkisi yaratacak.

 Mustafa Erken'in en büyük özelliği Eski AK Parti Uşak Milletvekili Mustafa Çetin'in yeğeni olması. Mustafa Çetin Yeğenini tepkilerden çekindiği için önce Yalova Valisine Özel Kalem Müdürü olarak atatmış daha sonra da Uşak'a getirtmişti. 
Ahmet Okur döneminde belediye ile kim kötü ise Vali Ahmet Okur ile görüştürmeyen Mustafa Erken Belediye muhalifi basını da protokol listesinden çıkartmış haber mailleri bile göndertmemişti. Sorduğumuzda ise Vali bey'in emir ddemişti. 
Vali Salim Demir Uşak'a gelir gelmez temizliğe önce koruma polislerinden başladı. Ardından Özel Kalem Müdürü Mustafa Erken'i görevden aldı ve özel kalem müdürü olarak istemediğini belirtti. Bunun üzerine de Mustafa Erken düz memur olarak işe devam etti ve izne ayrıldı. 
İzindeyken Belediye geçmek için çalışma başlattığı bilinen Erken'in bugün itibari ile Valilikten ilişikisini kestiği ve Uşak Belediyesine Özel Kalem Müdür olarak başlayacağı gündeme bomba gibi düştü. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.