Uşak TV

VALİ KOCABIYIK: İL GENEL MECLİSİ İLE UYUM İÇİNDE ÇALIŞIP GÜZEL PROJELERE İMZA ATACAĞIZ

Güncel

Vali Funda Kocabıyık, İl Genel Meclisi Haziran ayı ilk toplantısına katılarak İl Genel Meclisi Başkanı Nuri Demir ve yeni seçilen İl Genel Meclisi üyelerine hayırlı olsun dileğinde bulundu.

İl Genel Meclisi üyelerine hitaben konuşma yapan Vali Funda Kocabıyık 31 Mart’ta gerçekleştirilen yerel seçimleri Uşak’ta güven ve huzur içerisinde tamamlandığını ifade ederek, “İl Genel Meclisi Başkanı seçilen Nuri Demir ve meclis üyelerimizi tebrik ediyor, yeni görevlerinde kendilerine başarılar diliyorum” dedi.

13.Dönem İl Genel Meclisi üyelerinin uyum içinde çalışarak Uşak için güzel ve başarılı projelere imza atacağına inancımız tam olduğunu ifade eden Vali funda Kocabıyık, “Yeni seçilen İl Genel Meclisimizin katkıları ve destekleri ile İl Özel İdaresi sorumluluk sahasında yürüttüğü hizmetleri daha da arttıracağız ve İlimizi bulunduğu noktadan daha ileri seviyelere taşıyacağız. Yeni dönemde İlimizin tanıtılması, milli ve manevi kalkınmamızın sağlanması için büyük bir azimle ve gayretle çalışmalarımız devam edecektir. Uşak’ımız, asırlardır birçok medeniyete ev sahipliği yapmış, onların tarihi mirasına sahip önemli bir kültür şehridir. Aynı zamanda keşfedilmeyi bekleyen birçok doğal güzelliği barındırmaktadır. İlimiz, bulunduğu konum itibariyle ulaşım noktalarının kesiştiği yerde olup bu yönüyle birçok avantajı da elinde bulundurmaktadır. Hamamboğazı ve Kayağıl gibi iki önemli termal tesisimiz var. Bu tesislerden bütün yönleriyle yararlanmanın imkânlarını bulmalıyız. Tarımdan sanayiye, ticaretten turizme her yönüyle İlimizin kalkınması için farklı projeleri devreye sokmalıyız. Yeni dönemde başarılı bir hizmetle İlimizin daha da kalkınmasını ve güzelleşmesini temenni ediyor, meclis çalışmalarımızın hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Vali Funda Kocabıyık, konuşmasının ardından İl Genel Meclisi Başkanı Nuri Demir ve İl Genel Meclis üyeleriyle bir süre sohbet etti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.