Uşak TV

Vali Funda Kocabıyık, polis ve jandarma uygulama noktalarında incelemede bulundu

Güncel

İzmir-Ankara kara yolu üzerinde bulunan jandarma ve polis uygulama noktalarına giden Vali Funda Kocabıyık, Covid-19 tedbirleri kapsamında yapılan denetimleri inceledi.

Seyahat eden vatandaşlarla konuşan Vali Funda Kocabıyık, zorunlu hallerin dışında sokağa çıkılmaması, maske kullanımı ve sosyal mesafenin korunmasıyla ilgili uyarılarda bulundu.

İl Emniyet Müdürü Mesut Gezer ve İl Jandarma Komutanı Albay Murat Kılıç’tan denetimlerle bilgi alan Vali Funda Kocabıyık, “Son 10 gün içinde yaklaşık 124 bin araç ve bu araçlarda seyahat eden 240 bin vatandaşımız kontrol edildi. Ekiplerimiz seyahat kısıtlaması getirilmeyen vatandaşlarımızın ateşlerini ölçüyor, değişik illerden gelen vatandaşların izin belgelerini kontrol ediyor. Olabildiğince hızlı şekilde 24 saat esasıyla kontrolleri yapan ekiplerimize teşekkür ediyorum, tedbirler hepimizin sağlığı için” dedi.

Toplumun sağlığını ve kamu düzenini korumak amacıyla alınan kurallara tüm vatandaşlarımızın mutlaka uyması gerektiğine dikkat çeken Vali Funda Kocabıyık, “Vatandaşlarımızın kişisel hijyen tedbirlerini almalarının yanı sıra genel manada alınan tedbirlere uymalarının önemli. Denetimlerimiz aralıksız devam edecek. Salgın sürecinde vatandaşımıza olumsuz bir durum yaşamaması için yoğun bir çaba içerisindeyiz. Bu dönemde fedakârca ve sabırla görev yapan sağlık, emniyet, jandarma personelimiz ile alanda çalışan diğer kamu görevlilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.