Uşak TV

Vali Fidan “Birlik Beraberliğimizi Kimse Bozamaz”

Güncel

Vali Fidan “Birlik Beraberliğimizi Kimse Bozamaz”

Şehit ve Gazi Derneklerini ziyaret eden Vali Ali Fidan burada yaptığı konuşmada “Oynanan oyunlara milletimiz izin vermeyecektir. Biz bu olaylardan bölünerek değil güçlenerek çıkacağız” dedi.
Vali Ali Fidan, 19 Eylül Gaziler Günü nedeni ile Harp Malulü Gaziler Şehit Yakınları Dul ve Yetimleri Derneği ile Gaziler Derneği’ni ziyaret etti. Ziyarete Garnizon Komutanı Jandarma Albay Bilal Güvenir, İl emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zeki Yıldırım’da katıldı.
"GÜÇLENEREK ÇIKACAĞIZ"
Vali Ali Fidan birlik ve beraberliğin kimse tarafından bozulamayacağına ifade ederek “Dernek olarak hem gazileri hem şehit yakınlarını bünyenizde barındırıyorsunuz. Cihan kardeşimiz başta olmak üzere tüm şehitlerimizi anıyoruz. Bu hafta aynı zamanda 19 Eylül Gaziler gününü kutlayacağız. Sizlere hal hatır sormak istedik. Bu oynanan oyunlara milletimiz izin vermeyecektir. Biz bu olaylardan bölünerek değil güçlenerek çıkacağız. Milletimizin arasına nifak sokmak istiyorlar. Binlerce yıldır omuz omuza yaşayan milletimiz buna prim vermeyecektir. Daha müreffeh bir ülke olacağız” dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.