Vali Mehmet Ufuk Erden ve eşi Yeşim Erden, Kurban Bayramı nedeniyle Şehit Piyade Uzman Çavuş Yener Sunal’ın ailesini ve Gazi Kemal Cengiz’i evlerinde ziyaret etti.
Şehit yakınları ve Gazi Kemal Cengiz ile sohbet eden Vali Mehmet Ufuk Erden, şehit ailelerinin ve gazilerin kutsal birer emanet olduklarını belirterek “Devletimiz ve milletimiz şehitlerimizin emanetlerini bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sahip çıkmaya devam edecektir. Vatandaşımızın güvenliği, ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canını feda etmiş aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Gazilerimize de şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi.
Şehit aileleri ve Gazi Kemal Cengiz’i ziyareti sırasında Vali Mehmet Ufuk Erden ve eşi Yeşim Erden’e; İl Garnizon ve Jandarma Komutan Vekili Yarbay Osman Küçük, Vali Yardımcısı Ferhat Kurtoğlu, İl Emniyet Müdür Vekili İsmail Banazlı ve eşleri eşilik etti.