Uşak TV

V1 Challenge’nin 3. Yarışı İzmir’de Nefesleri Kesecek

Güncel

V1 Challenge’nin 3. Yarışı İzmir’de Nefesleri Kesecek

Türkiye’nin çeşitli illerinden önemli pilotların katılacağı V1 Challenge’ın 3. yarışı, İzmir’de kıran kırana bir mücadeleye sahne olacak.
İzmir Park Ülkü Yarış Pisti, önemli bir yarışa daha ev sahipliği yapıyor. Aylardır merakla beklenen ve Türkiye’nin çeşitli illerinden önemli pilotların katılacağı V1 Challenge’ın 3. yarışı için artık geri sayım başlarken, gençler ve masterler kategorilerinde yapılacak yarışlar yine nefesleri kesecek. 30 Ağustos Pazar günü saat 15:00’de başlayacak ve kıyasıya bir mücadeleye sahne olacak yarışlara, çok sayıda illerden de yarışseverlerin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. 5 yıldır aralıksız devam eden V1 Challenge’ın yarışında dereceye giren pilotlara ise para ödülleri verileceği öğrenildi.
Şampiyonanın 3. yarışı öncesi genel klasmanda Can Tolon ve Yağız Avcı aynı puan ile ilk sırayı paylaşıyor. Bir önceki yarış yine İzmir’de gerçekleşmiş, kıran kırana geçen mücadele sonunda geçen yılın şampiyonu Can Tolon birinci, Türkiye Ralli Şampiyonluğu da bulunan Yağız Avcı ikinci, genç yetenek Toprak Candan ise üçüncü olmuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.