Uşak TV

UTSO YÖNETİMİNDEN KOTİL’E ZİYARET

Güncel

UTSO YÖNETİMİNDEN KOTİL’E ZİYARET

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa KUVVET, Meclis Başkanı Osman Zeki İŞMAN ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet Türk Hava Yolları Genel Müdürü Doç. Dr. Temel KOTİL’i makamında ziyaret etti.

Uçak seferlerinin yeniden başlaması amacıyla gerçekleştirilen ziyarette inişlerin Atatürk Havaalanına yapılmasını ve haftada 3 gün şeklinde olması istediklerini belirten UTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa KUVVET “Uçak seferlerinin Atatürk Havaalanına yapılması ve saatlerin iş ve ticaret hayatına uygun olması halinde doluluk oranlarının artacağını, uçuşların hem sanayinin hem de üniversitenin gelişimini arttıracağını Sayın Temel KOTİL’e ilettik. Bu saatten sonra uçağın Uşak için olmazsa olmaz bir ulaşım aracı olduğunu belirttik. Tekrar uçak seferleri başlaması için her türlü çalışmanın ve tanıtımın odamız tarafından yapılacağını taahhüt ettik. Pazar, Salı, Perşembe, günleri İstanbul’dan geliş, Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri İstanbul’a dönüş şeklinde yapılmasını istedik.” dedi.

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel KOTİL ise “Öncelikle ziyaretinizden duyduğum memnuniyeti dile getirmek isterim. Uşak önemli bir sanayi kenti. Giderek gelişen ve büyüyen üniversitesini de göz ardı edemeyiz. Uşak’ta tekrar seferlerin başlaması için ekip olarak bizde gerekli çalışmaları başlatacağız. ” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.