Uşak TV

UTSO BAŞKAN VE MECLİS ÜYELERİ, ÜYELERİN PARASIYLA 5 YILDIZLI OTELDE TATİL YAPMIŞ!

Güncel

Uşak Ticaret ve sanayi odası Ekim ayında yaptığı son toplantıdan sonra bazı meclis üyeleri başkanım 4 yıl çalıştık bizi tatile götür diyerek Selim Kandemir’e ısrar etmişler. Oda kıramamış ve evet demiş. 4500 üyeden 1700 üyenin zamanında uyarılmadığı için aidatlarını yatıramadığı seçme ve seçilme şansını kaybettiği kimsenin umrunda olmamış. Hemen Afyon da bulunan beş yıldızlı gecelik bir odasının bedeli 3 Bin TL olan Akrones otel ile görüşülmüş ve 50 civarı oda ayrıltılmış. OUTS başkanı Selim Kandemir Meclis Başkanı İsmail Karaman Meclis üyeleri ve komite başkanları hep birlikte aileleriyle birlikte otelin yolunu tutmuşlar. Bir güzel akşam yemeği yiyip sonra da hamam sauna ve SPA dan faydalanmışlar, sonrasında da odalarına çekilmişler. Toplantı falanda olmamış. Sabah da kahvaltılarını yapıp faturayı da Ticaret Odasına kestirivermişler. Herhangi bir toplantı ve faaliyet için gitmiş olsalar kimsenin buna bir lafı olamaz. Belki seçim süreci de normal olsa bu kadar tepki çekmezdi. Ancak UTSO üyelerine seçim yapılacağı duyurusunu daha 15 Ekim de yaptı ve 22 Ekim de seçim var. 4500 Üyeden 1700 ü oy kullanamayacak seçme ve seçilme şansı yok. Zamanında Oda dan uyarılar yapılmamış. Başka bir aday ve listelerin çıkmasını önlemek için son ana kadar duyuru yapılmamış. Şimdi diyecekler ki gazetelere ilan verdik. Kusura bakmayın ama Uşak’ta yerel gazeteleri kim okuyor ki. Resmi kurumların dışına zaten dağıtım yok. Bu otel işinden aslında Başkan Selim Kandemir’de sonradan pişman olmuş. Biz nasıl böyle bir hata yaptık diye kara kara düşünmeye başlamış.

Bizim bildiğimiz Selim Kandemir düzgün adamdır. Üçe beşe bakmaz normalde böyle de bir hata yapmaz. Her ne kadar ekonomik krizlerde üyeler can çekişirken çıkıp tek kelime edemese de kolay kolay böyle hata yapmazdı ama maalesef yapmış.

UTSO Seçimlere tek liste beyaz liste ile gidileceği konuşulurken tepkiler nedeniyle liste savaşları yaşanmaya başladı. Beyaz listenin karşısına Mavi liste çıktı. Mavi listenin başkan adayı yok ama İş Adamı Kaan Yiğit Mavi listeden Meclis Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Selim Kandemir’in Meclis Başkan adayı Basri Yıldırım konuşuluyordu ancak gelen tepkiler üzerine Meclis başkanlığı için başka bir isim belirlediği konuşuluyor.

UTSO Yönetimi son haftaya hazırlattıkları reklam filmlerini yayınlayarak beyaz listeye oy istemeye başladılar. Ancak UTSO üyelerinden tepkiler yağmaya başladı. Bazı üyeler “Öldüğümde cenaze mesajımı bile atmayın” şeklinde tepki gösterdi.

UTSO Üyeleri ise yönetime oldukça kızgın. Yarın yapılacak Olan seçimlerde bu kızgınlığın oya yansıması durumunda mevcut yönetimin zora düşeceği konuşuluyor.

Yorumlar (2)

Hüsamettin Gamyemez 2 Yıl Önce

Merak etmeyin bu baskın seçim sadece Uşak TSO'ya ait değil. Bir çok ilde aynı taktik var ve kimse koltuğu gaptırmak istemiyor. Hatta başka illerde eski dönemde duyurunun gazete ilanı ile yapıldığı zamanlarda; gazeteye ilan veriliyor sonra basılan gazetenin tamamı satın alınıp imha ediliyor. 2.000 üyeden 200 yandaş oy kullanmaya geliyor ve 20-25 yıl başkanlık koltuğunda oturuyor.

Ahmet 2 Yıl Önce

Yazıklar olsun biz üyeler onlar kadar zengin değiliz.gece gündüz çalışıp aidat ödüyoruz.düzgün dediğiniz böyle yaparsa düzgün olmayan ne yapar.Allaha havale ediyorum.bu kadar mı muhtaçtınız milletin parasına diye düşünüyorum.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.