Uşak TV

UTAŞ'TAN MUSTAFA GÜNDÜZ'E ÖZEL KAR TEMİZLİĞİ

Güncel

Uşaklılar karda buzada yürümekte zorlanırken Belediyenin şirketi UTAŞ Mustafa Gündüz'e özel kar temizliği yaptı.

Geçtiğimiz hafta yağan Kar yağışı sonrası Uşak'ta şehrin bir çok mahalle ve sokağında ulaşım bir hayli güç hale geldi. Gece saatlerinde -20 dereceye kadar düşen hava sıcaklığı don olayını da beraberinde getirdi. Özellikle sabahın erken saatlerinde okula giden çocuklar yolların kayganlaşması ve buz tutması nedeniyle büyük tehlike altındalar. Şehir merkezi dahil olmak üzere Uşak Belediyesi'nin bir çok noktada yaptığı yol temizleme çalışmaları ise Uşaklılar tarafından sosyal platformda eleştirildi. Uşaklılar şehir merkezinde yapılan yol temizleme çalışmalarını yetersiz bularak şehir merkezine çok yakın noktalarda olan ara sokaklarda ve bir çok caddede buzlanmadan dolayı yaşanan kazaların arttığını ve özellikle çocukların okul gidiş ve dönüşlerinde sıkıntılar yaşadığını belirterek tepkilerini dile getirdiler. 
MUSTAFA GÜNDÜZE ÖZEL KAR TEMİZLİĞİ

Uşaklılar kar ve buz nedeniyle sokaklar yürüyemez ve belediyeye ateş püskürürken
Utaş ile ilgili bir çok habere konu olan Utaş'ın eski beton bayisi ve Uşak Beton'un eski sahibi Mustafa Gündüz'ün Yeni Sanayi Sitesinde şirket binasının önünde bulunan arazi ile birlikte yol temizliği UTAŞ A.Ş tarafından yapıldı. Utaş Beton'un eski bayisi olan Mustafa Gündüz'e özel yapılan temizlik çalışması esnafın ve halkın gözünden kaçmazken bir çok noktada bir türlü yapılamayan yol temizlik çalışmaları Uşaklıların "Kendilerinden olan kişilerin kurumları ve evlerine özel temizlik çalışması yapılırken halka dönüp bakan yok, yollarda ölümle burun burunayız" tepkilerine neden oldu.







 


Yorumlar (4)

kamil 7 Yıl Önce

Aferin size.bizler çocuklarımızı okula gönderemiyoruz.komşumuzun çocuğu buzda kayıp kolunu kırdı.sizleri ALLAHA havale ediyorum.

sevdam uşak 7 Yıl Önce

çarpık kentleşme uşak.. genel olarak mahalle ve sokaklara gi̇ri̇n buraya i̇l demek hakaret olur.. i̇nanin bu sokaklar ci̇zre, sur, şirnak, yüksekova, i̇di̇l sokaklarindan daha berbat.. yikim karari alinmali, evlere bakin en yeni̇si̇ 40 yaşinda bu ne yahu hayvan koysan yaşamaz..

***** 7 Yıl Önce

uşak belediyesinede kayyum atansın.

Beğenmiyor 7 Yıl Önce

Beğenmiyorsan git hakkaride yasa

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.