Uşak TV

USİAD`IN YENİ YÖNETİMİNDEN VALİYE ZİYARET

Güncel

USİAD`IN YENİ YÖNETİMİNDEN VALİYE ZİYARET

Uşak Sanayici İşadamları Derneği (USİAD Yönetim Kurulu, Vali Özdemir Çakacak’ı makamında ziyaret etti. Uşak’ın girişimci bir ruha sahip olduğunu, istihdam ve üretimin artması için firmaların kurumsallaşmaya önem vermesi gerektiğini belirten Vali Özdemir Çakacak ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Ziyarette USİAD Başkanlığına yeni seçilen Hasan Yıldırım, yürüttükleri çalışmalar hakkında Vali Özdemir Çakacak’a bilgi verdi. Firmaların kurumsallaşması ve ihracatın artmasına yönelik projeler üzerinde duracaklarını belirten Hasan Yıldırım, “Genç ve dinamik bir yönetim oluşturduk. Uşak sanayisine ve ülke ekonomisine katkı sağlamak için çalışacağız” dedi.

Uşak sanayisinin istihdama ve üretime ciddi katkı sağladığını belirten Vali Özdemir Çakacak ise kurumsallaşmanın önemine değindi. Uşak sanayisinin gelişmesi, istihdama ve üretime daha fazla katkı sağlaması için gereken desteği vermeye hazır olduklarını da anlatan Vali Özdemir Çakacak, “Kurumsallaşma konusunda yapılacak profesyonel adımlar sanayi kuruluşlarının gelişmesini sağlamanın yanı sıra üretim ve istihdama da büyük katkı sağlayacaktır. Girişimci bir ruha sahip ilimizin kurumsallaşmayı ve nihai ürün kapasitesini arttıracağına inancımız tam. Sivil toplum kuruluşlarımızın da bu sürece katkı vermesini istiyoruz. Bu hem il ekonomisine hem de ülke ekonomisine büyük artılar kazandıracaktır. Bu nedenle kurumsallaşma anlamında sivil toplum kuruluşlarının yoğun bir çaba sarf ederek, sanayicimizin izleyeceği yollar için çeşitli eğitim çalışmaları yapmasının Uşak sanayisinin büyümesi de önemli katkı sağlayacağına düşünüyorum” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.