Uşak TV

UŞAK’TAKİ EMEKLİLERE TOKİ MÜJDESİ

Güncel

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan Uşak’ta yaşayan emeklilere ev sahibi olmalarıyla ilgili müjdeler verdi. Turan, “Başkanımız Nurullah Cahan’la görüşüyoruz. Yakın zamanda emeklilere müjdemiz var. Dedi

 Belediye kentin gelişimi için mega projeleri hızlandırıyor. Bu kapsamda kentteki emekli vatandaşlarının ev sahibi olmasını da hedefleyen belediye yapmayı düşündüğü çalışmaları için güzel haberler aldı. TOKİ Başkanı M. Ergün Turan kentsel dönüşüm projesi incelemesi için geldiği Uşak’ta, emekli vatandaşlar için daire müjdesi verdi. 2016 yılında temellerin atılacağını belirtti.

Turan, “Uşak’ta yaşayan büyüklerimizin ev sahibi olması için çalışmalarımız başlayacak” diye konuştu. Konuyla ilgili planların sürdüğünü vurgulayan Turan, “Başkanımız Nurullah Cahan’la emekli büyüklerimizin ev sahip olmalarına yönelik görüşmelerimiz devam ediyor. Uşak’ta yer belirleme konusunda çalışmalarımız sürmektedir. Ülkemizde başlayan bu hamlenin Uşak’ta da olmasını önemli buluyoruz. Bu nedenle emeklilerimize ilişkin somut adımı atmış olacağız. 2016 yılında temel atarak gerçekleştirmiş olacağız. Şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Nurullah Cahan, bu kapsamda emeklilerin de daire sahibi olmalarını arzu ettiklerini kaydetti.



 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.