Uşak TV

Uşaklılar Vakfı İstanbul’da Egelileri Kahvaltıda Buluşturdu

Güncel

Uşaklılar Eğitim ve Kültür Vakfı Kasım ayı kahvaltısı 22 Kasım 2015 Pazar günü saat 09-13 arası Anadolu Hisarı Sabancı Öğretmen Evinde 140 kişilik rekor bir katılımla güzel bir havada yapıldı.

Vakıf Başkanı Rahmi Ekiz Konuklara hoş geldiniz konuşmasından sonra Vakıf amaçlarını anlatıp burs ihtiyacını tekrarlayarak öğrencilere sahip çıkılmasının önemine vurgu yaptı. Daha sonra söz alan Kültür Üniversitesinden Prof. Dr. Sayın Semahat Demir, Yazar Prof.Dr. Sayın İskender Pala, Yazar Sayın Sadık Uşaklıgil birer konuşma yaparak duygu ve düşüncelerini paylaştılar.

Kahvaltıya mütevellimiz Prof. Dr. Servet Karahan, Operatör Dr. Hatice Karahan, Beyin Cerrahı hocamız Prof.Dr. Kadir Tahta, emekli Prof.Dr. Halit Demir, Karahallılar Vakfı Başkanı Sayın Bekir Sağsöz, Karahallı Genç Efeler Başkanı Sayın Bülent Taş, Denizliler Vakfından Sayın Kazım Yeşilyurt’un yanı sıra çok sayıda Hemşehrimiz katıldı.

Kahvaltıya katılanlar bol, bol sohbet etme ve eski günleri yad etme fırsatı buldular. Kahvaltıya katılanlar Uşaklılar Vakfı heyetine ayda bir böyle güzel bir programla bizleri bir araya getirdikleri için teşekkür ediyoruz diyerek mutlu olduklarını bildirdiler. CUMA ŞAHİN İSTANBUL







Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.