Uşak TV

UŞAKLILAR ESKİ UŞAK, YENİ ORDU VALİSİNİ ZİYARET ETTİ

Güncel

Akmonya Turizm ile Uşak’tan Karadeniz Turu'na çıkan 45 kişilik grup, Vali Seddar Yavuz’u ziyaret etti.

Uşak’ta faaliyet gösteren Akmonya turizm şirketi sahibi Saim Erdem başkanlığındaki 45 kişilik grup, Karadeniz gezisi kapsamında çıktığı gezide Ordu’ya da uğrayarak, Vali Seddar Yavuz’a nezaket ziyaretinde bulundu.

2014 yılında Uşak Valiliği görevinde bulunan Vali Seddar Yavuz, 8 günlük Karadeniz gezisine çıkan ve Ordu’ya da uğrayarak kendisini ziyaret eden Uşaklı grubunu, Valilik Toplantı Salonu’nda ağırladı.

“Sizleri Ordu’da görmek güzel. Uşak, ilk göz ağrım ve çok güzel hatıralarımızın olduğu, şehirdir. Aşıklar şehri olarak bilinen Uşak’ta kısa bir süre kaldık. Daha sonra Türk Milleti'nin Anadolu'daki hakimiyetinin başlangıç yeri olarak anılan Muş’tan da güzel anılarla ayrıldık. Şimdi ise Ordu’da görev yapıyoruz. Mesleğimizin en güzel tarafı da bu olsa gerek. Uşak halkı da, Muş halkı da beni hiç bırakmadı. Kendilerine teşekkür ediyorum” diyerek, sözlerine başlayan Vali Seddar Yavuz, ”Uşak’a bir ara geldim ve kısa süre kaldım. Sokakta her dolaştığım yerde o kadar çok insanlar teveccüh gösterdi ki, mutlu oldum. Görev yaparken insanlar bir şekilde sizinle temas kuruyor. Ama, görevden ayrıldıktan sonra insanların sizinle temas kurması çok ayrı bir şey. Uşak, çok daha gelişecek ve ilerleyecek. Son dönemde ciddi gelişmeler var. Sürekli takip ediyorum. Ziyaretiniz dolayısıyla çok sevindim” diye konuştu. 

Akmonya turizm şirketi sahibi Saim Erdem ise kabulünden dolayı Vali Seddar Yavuz’a teşekkür ederek, ”Uşak halkı sizleri unutmadı. Gönlümüzde çok ayrı bir yeriniz var. Uşak’a güzel hizmetleriniz oldu” diyerek, duygularını dile getirdi.

Ziyarette, Uşak’tan Karadeniz turu'na çıkan 45 kişilik gruba fındık ve çay ikramında bulunulurken, Ordu'yu tanıtıcı CD, broşür ve fındık ürünlerinin yer aldığı materyaller verildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.