Uşak TV

UŞAKLILAR BELEDİYENİN DEDEKTİF TUTTUĞUNA İNANAMADI

Güncel

UŞAKLILAR BELEDİYENİN DEDEKTİF TUTTUĞUNA İNANAMADI

Uşaklılar Uşak Belediyesi ve UTAŞ’ın olayları çözmek için Ankara’dan dedektif getirtip 11 milyar lira ödenmesine inanamadı. www.usak.tv ve diğer bazı basın yayın organlarında yer alan haberlere inanmadıklarını söyleyen Uşaklılar “Belediye başkanı Ali ERDOĞAN böyle bir hata yapmış olamaz. Basın yalan söylüyor. Tüyü bitmedik yetimlerin hakkını Ali ERDOĞAN heba ettirmez1 şeklinde tepkilerini dile getirdiler. www.usaktv de yayınlamış olduğumuz habere de asılsız olduğu iddiasıyla bir çok yorum geldi. BU nedenle Ali ERDOĞAN’ın dedektif itirafının videosunu yayınlıyor ve yorumu Uşak halkı ile Ali ERDOĞAN hayranlarına bırakıyoruz!!!

İŞT USAL.TV NİN YAYAINLAMIŞ OLDUĞU VE UŞAKLILARIN İNANAMDIĞI HABERİMİZ

BELEDİYE DEDEKTİFE 11 BİN LİRA ÖDEMİŞ

Belediye Başkanı Ali ERDOĞAN göreve geldikten sonra UTAŞ ve Belediyede didik dididk böcek aratmış!!. Göreve gelir gelmez UTAŞ’ın kurşunlanması ile büyük şok yaşayan Başkan ERDOĞAN bu olayın çözülmesini istemiş. Bu arada bazıları da belediye de böcek olabileceğini belirterek arama yaptıralım demişler.. Bunun üzerine bir dedeftif tutulup belediyede ve UTAŞ Binasında didik didik böcek aratılmış. Dedeftif aynı zamanda UTAŞ’ın kurşunlanmasını da araştırmış ancak somut bir şey bulamamış.

Şimdi sıkın durun esas haber ödenen para.. Bu için UTAŞ 4 BİN TL Uşak Belediyesi ise 7 Bin TL ödeme yapmış.. Oysa Böcek arama cihazını belediye kendisi almış olsa cihaz 2 BİN TL.. Yani belediye bir haftalık iş için 11 Bin TL yi çöpe atmış… Peki belediye bu böcek arama cihazını kendisi satın almış olsaydı ve her şüphelendiğinde arama yapmış olsaydı daha karlı çıkmazmıydı?

Ayrıca Uşak Polisine niçin güzevnmiyorsunuz da adli bir olay olan kurşunlama olayını bu şekilde araştırıyorsunuz?

Evet yetim hakkı yedirmem diyen Ali ERDĞAN nasıl olurdu sahi? Ayrıca şeffaflık sözü vermiştiniz varsın böcek koysunlar ne olacak saklı gizli işlermi yapıyorsunuzda bu kadar böcelerden korkuyorsunuz? Varsın dinlesinler..

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.