Uşak TV

Uşak`ın Sorunları Ankara`da Dile Getirildi

Güncel

Uşak`ın Sorunları Ankara`da Dile Getirildi

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı, Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu’nun asil ve yedek üyeleri Ankara’da bürokratlarla bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Ekonomi Başdanışmanı Durmuş YILMAZ, Merkez Valisi Kayhan KAVAS, Uşak Milletvekilleri Dilek AKAGÜN YILMAZ, Mehmet ALTAY, İsmail GÜNEŞ, T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa ÇETİN ve T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı Proje Uygulama Başkanı Bülent ÖZCAN’ın katılımlarıyla gerçekleşen toplantıda Uşak’ın sorunları tartışıldı.

Toplantıda, Uşak’ın sorunlarının tartışılarak çözümler sunulması ve bunların Ankara’da bürokratlarımıza iletilerek takibinin yapılması için 2 ayda bir toplantı düzenlenmesine karar verildiğini belirten UTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa KUVVET, Ankara’da lobi çalışmalarının devam edeceğini, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası olarak kararlılıkla sorunların üzerine eğileceklerini ve sadece lafta kalmayacağını, çözümler üreterek gerekli mercilere ileteceklerini dile getirdi. Yapılacak olan çalışmalarınsa bürokratlar tarafından takibini talep ettiklerini belirten KUVVET “İlin kalkınması ve gelişmesi çok faktörlü bir olgu. Sanayi ve ticaretin gelişmesini sadece o alanlarda çalışarak çözemeyiz. Birbirinden bağımsız ama birbirini etkileyen tüm faktörleri iyileştirmeliyiz. Bu nedenle işimiz sadece sanayi değil; işimiz ilimizin kalkınması. İlimizin kalkınması için de temsil anlamında her alanda çalışmalarımıza devam ediyor ve isteklerimizi dile getiriyoruz.” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.